Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dr. Adina Alberts, despre campania de vaccinare: "Este o minciună. Suntem cu toţii cobai într-un studiu"

Dr. Adina Alberts, despre campania de vaccinare: "Este o minciună. Suntem cu toţii cobai într-un studiu"

Medicul Adina Alberts a vorbit în exclusivitate în emisiunea "Sinteza Zilei", moderată de Mihai Gâdea la Antena 3 de campania de vaccinare pe care o consideră un studiu experimental.

Dr. Adina Alberts, despre campania de vaccinare: "Este o minciună. Suntem cu toţii cobai într-un studiu"
Sursa foto: Facebook Adina Alberts
de Claudia Popovici    |    01 Apr 2021   •   21:30

Invitată într-o confruntare cu liderul protestelor din București Iulian Capsali, cel care acuză că trăim între o dictatură politico-medicală şi medicii Laura Zarafin, doctorița care cheamă scepticii la ATI să se convingă de seriozitatea virusului și Radu Ţincu, medicul Adina Alberts a dezvăluit motivele care o determină să spună despre campania de vaccinare că este o minciună.

"Mă deranjează la vaccin că nu cunoaştem reacţiile adverse la distanţă. Faptul că toţi, absolut toţi suntem cobai. Cei care decid să se vaccineze sunt material de studiu. Faptul că acest vaccin este experimental şi este în studiu până în 2023, toţi suntem materiale de studiu. Campania de promovare a vaccinării nu a inclus această informaţie. Au apărut medici foarte cunoscuți care au spus că aceasta campanie este sigură şi este o mare minciună.", a spus dr. Alberts la Antena 3. 

Adina Alberts: "Metoda tradițională de obținere a vaccinurilor are peste 150 de ani”

"Sunt de acord cu faptul că un vaccin care nu ar fi fost obținut prin tehnologia AEN nouă, despre care nu cunoaștem nimic, și dacă noi în România am fi avut acces la un vaccin obținut pe cale tradițională.

Sunt de acord cu ideea că va în un vaccin ar putea să ne scoată din pandemie dar să avem acces la un vaccin la care riscurile sunt mai mici pentru că știm tehnologia și metoda tradițională de obținere a vaccinurilor are peste 150 de ani

În China şi India sunt două vaccinuri folosite. Aceste vaccinuri folosesc o proteină Spike obținută nu de către propria noastră celulă musculară și este obținută într-o celulă a unei insecte. Este un mecanism care nu ne face pe noi să producem ceva ce nu ar trebui să producem și anume cu proteina Spike", a explicat dr. Adina Alberts.

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close