Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Schema de tratament folosită de dr. Flavia Groșan, exclusiv la Antena 3 | VIDEO

Schema de tratament folosită de dr. Flavia Groșan, exclusiv la Antena 3 | VIDEO

Medicul pneumolog Flavia Groşan a dezvăluit în exclusivitate pentru Antena 3 secretul cu care a reuşit să trateze cu succes pacienţii COVID-19.

Schema de tratament folosită de dr. Flavia Groșan, exclusiv la Antena 3 | VIDEO
de Claudia Popovici    |    22 Mar 2021   •   21:14

Medicul pneumolog, Flavia Groşan a dezvăluit în exclusivitate într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea, din ce este formată schema de tratament pe care o foloseşte pentru tratarea pacienţilor COVID, a cărei eficacitate se vede încă din a treia zi.

Intrebată cât contează în cazurile de succes schema, cât contează exercițiile ,cât contează starea psihică, starea sufletească cât contează Dumnezeu, medicul pneumolog Flavia Groşan a declarat că nu face nimic fără Dumnezeu.

"Schema mea este minunată. Are medicamente comune, vechi"

Schema mea este minunată. Cheia rămâne la mine. Claritomicina, am simțit tropismul ei antiinflamator, singură nu poate face față. Schema mea trebuie explicată fiecăruia în parte. Am avut grijă de ea, să nu fie distrusă, să nu fie batjocorită. Sunt medicamente comune vechi, mi-a fost frică efectiv să nu distrugă schema", a spus medicul Flavia Groşan.

Ea a mai declarat că focusul se pune pe simptome şi că acestaă schemă nu poate fi aplicată de oricine.

"Nu poate fi aplicată de oricine şi trebuie foarte multă răbdare, încredere și să îți fie drag de ea. Doar vârsta face diferența la pacienţi", a mai spus medicul Flavia Groşan. 

×
Subiecte în articol: Flavia Groșan
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close