Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Ministrul Prună îi sfidează pe magistrații care îi cer demisia. Judecător: Nu cred că se va găsi o soluție, pentru că nu se dorește acest lucru

Ministrul Prună îi sfidează pe magistrații care îi cer demisia. Judecător: Nu cred că se va găsi o soluție, pentru că nu se dorește acest lucru

Ministrul Prună îi sfidează pe magistrații care îi cer demisia. Judecător: Nu cred că se va găsi o soluție, pentru că nu se dorește acest lucru
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    19 Sep 2016   •   21:19

Gestul ministrului Justiției Raluca Prună de a nu participa la ședința CSM unde i s-a cerut demisia este ”o atitudine consecventă” a șefilor de la Justiție din toate timpurile, a spus magistratul Mădălina Afrăsinie, luni, la Antena 3.

”Atitudinea ministrului Raluca Prună este una consecventă a miniștrilor de Justiție din toate punctele de vedere, așa că nu mă miră că dânsa nu a participat astăzi.

Această resemnare a noastră a fost prezentă în cazul majorității miniștrilor de Justiție”, a spus Mădălina Afrăsinie, judecător la Tribunalul București, luni, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Mai mult, magistratul a spus că nu crede că se va ajunge la o soluție, pentru că ”nu se dorește acest lucru”, a adăugat magistratul Afrăsinie.

Membrii CSM se vor întâlni vineri cu conducerea mai multor instanţe şi parchete din ţară, pentru a discuta pe marginea nemulţumirilor cuprinse în memorandumul privind Justiţia. 

Luni, CSM a luat în discuţie acest document semnat de mai mulţi magistraţi, pe fondul protestelor declanşate în mai multe instanţe din ţară, în plen fiind prezentă Gabriela Baltag, preşedintele Asociaţiei Magistraţilor din România. 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea Raluca Prună
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close