Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Sora lui Petrică Mîțu Stoian povestește cum l-a găsit pe artist în spital: "Glumea dar era rău, scuipa sânge. Și-mi spunea: 'Uite sormea cum am ajuns'"

Sora lui Petrică Mîțu Stoian povestește cum l-a găsit pe artist în spital: "Glumea dar era rău, scuipa sânge. Și-mi spunea: 'Uite sormea cum am ajuns'"

Doamna Maria, sora interpretului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian, a povestit, în exclusivitate pentru Antena 3, că a fost audiată de către polițisti, în dosarul morții artistului, și urmează sa fie audiați și medicii de la Reșița.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian povestește cum l-a găsit pe artist în spital: "Glumea dar era rău, scuipa sânge. Și-mi spunea: 'Uite sormea cum am ajuns'"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    11 Noi 2021   •   21:34

"Pe mine m-au luat că eu am fost acolo de când l-au adus la Reșița. Eu am fugit de la Arad repede, am crezut că pot să îl iau să îl duc în altă parte, în Ungaria. Și îl duceam și în Austria, dar nu era transportabil", a povestit sora artistului.

"Am fugit acolo, am ajuns. Era...Glumea dar era rău, scuipa sânge. Cu mine a vorbit și am stat două ore cu el acolo la cardiologie. M-au lăsat să stau cu el. L-am ajutat, ce voia el. Și tot îi spuneam 'Hai, Petrică, nu te lasă'. Și-mi spunea: 'Uite sormea cum am ajuns'."

"Sunt foarte afectată. Stau și nici nu îmi adun cuvintele. Nici nu m-am odihnit. Nici nu pot să dorm, să mănânc. A picat așa, că trăznetul. Să îl vezi în fața ochilor și după patru ore să nu-l mai vezi, să-l vezi mort. E cumplit.

Eu vreau să-i păstrez memoria. Noi l-am iubit toți și am fost mândrii de el. Atâta sunt de afectată de nici nu pot să vorbesc bine. În ziua de azi dreptatea nu prea mai are loc.

Nu mă gândeam ca el, să moară el. Nu el, că el era cel mai mic dintre noi.

Eram într-o relație frumoasă. Doar că el fiind mai ocupat, nu ne vedeam așa des. Îmi pare rău de nu mai pot, nu mai pot. Îmi pare foarte rău de el. Bucurie, când ne vedeam eram numai veseli.

Va închipuiți cum a putut el să vină să moară aici, în partea asta unde suntem noi. N-a murit la București. A murit în mâinile noastre.", a mai spus aceasta.

×
Subiecte în articol: sora Petrică Mîțu Stoian artist spital
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close