Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Dana Budeanu, despre războiul din Ucraina: "Este un conflict foarte bine planificat" | Cine a pus totul la cale

Dana Budeanu, despre războiul din Ucraina: "Este un conflict foarte bine planificat" | Cine a pus totul la cale

Dana Budeanu a spus joi seară, la Antena 3 CNN, că ce se întâmplă acum în Ucraina este un conflict foarte bine planificat de SUA, China şi Rusia.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Ian 2023   •   23:03

"Pentru mine acesta este un conflict militar foarte bine pus la punct, din timp. Asta este pentru mine. (...) Este un conflict foarte bine planificat de Statele Unite, China și Rusia și cu asta basta", a spus Dana Budeanu, joi seară, la Antena 3 CNN.

Aceasta se întreabă cine ne salvează pe noi, românii, de schimbarea majoră din punct de vedere economic și geopolitic.

"Eu zic să vorbim acum despre România care se poate salva relaxat, care nu are nicio treabă.

Deci cumva trebuie să se salveze așa pe persoană fizică față de UE, că nu avem ce face.(...)

Anul trecut populația României a auzit doar că ori că vine nucleara, ori că rămânem fără gaz, ori că rămânem fără curent, ori că ni se triplează facturile, etc.", a mai spus Dana Budeanu în direct la emisiunea "Subiectiv".

Dana Budeanu consideră că pandemia va ține populația în panică ani de zile: "Vine virusul transmis de albinuța veselă. Totul va fi așa" 

Întrebată de realizatorul Răzvan Dumitrescu riscul unei noi pandemii este mare, Dana Budeanu a răspuns: "Nu, nu cred asta! Dar nu mai trebuie să vină (n.r. o nouă pandemie), pentru că pregătirea din ultimii trei ani va putea ține populația în panică ani, cu orice."

"Vine virusul transmis de albinuța veselă, vine nu știu ce microbel, iarna sau primăvară, când o să înflorească nu știu ce. Ați auzit ce vine din polenul de la nu știu ce? Totul va fi așa. De ce? Pentru că s-a creat baza.

Este această bază a panicii creată. Este suficient să apară o știre pe trei canale în cinci ziare, pe opt site-uri și trei adrese de Facebook și s-a terminat. Oamenii trăiesc doar dintr-o panică în alta și ei știu. Toți știu".

Citeşte şi: Dana Budeanu, scenariu pentru 2023: "Rusia poate să ne sperie, dar nu cu mai mult de 20 de victime"

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu China Rusia Ucraina
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close