Antena 3 CNN Externe Diaspora O româncă dezvăluie cum este să fii căsătorită cu un musulman: "Pe lângă prima soție, mai are și o amantă"

O româncă dezvăluie cum este să fii căsătorită cu un musulman: "Pe lângă prima soție, mai are și o amantă"

O româncă activă pe TikTok a împărtăşit detaliile intime ale vieții într-o căsnicie poligamă. Tânăra stabilită în Germania este căsătorită cu un bărbat musulman.

O româncă dezvăluie cum este să fii căsătorită cu un musulman: "Pe lângă prima soție, mai are și o amantă"
Sursa foto: TikTok
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Mar 2024   •   23:53

Româncă a ales să împărtășească povestea ei unică, dezvăluind cum este să fii căsătorită cu un musulman care practică poligamia.

În cadrul clipurilor postate pe TikTok, femeia a vorbit despre aspectele intime ale vieții sale, dezvăluind că soțul ei are nu doar o soție, ci și o amantă în afara căsniciei. 

Ea a precizat că într-o astfel de relație acceptarea este esențială.

Soțul său s-a căsătorit mai întâi cu o altă femeie care a rămas în Emirate, ceea ce pe ea o face a doua soție. Românca a mai dezvăluit că bărbatul are şi o amantă iar fiecare femeie primește bani și atenție în funcție de merit.

"Când ești într-o religie musulmană sau într-o ecuație ca asta, nici trei avocați nu te mai scapă. Dacă prima nevastă este de acord cu amanta, cu iubirile extraconjugale, cu a doua nevastă, cu a treia sau a 47-a, parcă atâtea aveau voie, atunci eu nu mai am ce face. Dacă tu ți-ai dat acordul și ai acceptat să trăiești în ecuația aceasta, nu mai ai ce face. Deci pur și simplu ori pleci ori accepți.

"Nu toate soțiile de musulmani trăiesc rău"

Dar când este vorba de copii, foarte multă lume acceptă multe lucruri și mulți nu se gândesc că și copiii ne cresc și până la urmă tot cu persoana aia rămân, că se gândesc că au trăit deja 10, 15, 20 de ani, tot cu tine mai trăiesc și restul vieții. Asta e. Dar nu toate soțiile de musulmani trăiesc rău.

În cazul meu, el are mai multe neveste, prima a rămas în Emirate pentru că are și acolo afacere. Ea a rămas acolo să se ocupe de afacere, iar eu l-am acceptat aici cu copiii. Și la ei fiecare femeie primește după merit. El a considerat că eu aș fi bună ca bonă pentru copiii lui, să îi gătesc, să îi spăl și toate cele. Deci de aia trebuie să bat la ușa lui înainte să intru, pentru că el are viața lui privată cu fiecare femeie. Nu pot să îl deranjez dacă vorbește cu ea sau are conferințe."

"Pe lângă prima soție, mai are și o amantă pe care se gândește dacă să o ia și pe ea de nevastă"

Femeia subliniază că, în ciuda stereotipurilor, ea se bucură de libertate. "Eu sunt ok, mulțumită, primesc salariu frumușel, am parte și de vacanțe. Deci nu înțeleg de ce vi se pare așa ciudat ca o româncă să fie căsătorită cu un musulman. Și ei sunt oameni.

Eu față de el pot să mănânc ce vreau, cum ar fi carne de porc, sunt foarte libertină. Iar pe lângă prima soție, mai are și o amantă pe care se gândește dacă să o ia și pe ea de nevastă.

Momentan doar pe ea am cunoscut-o, pe prima soție nu. Până la urmă eu fără soțul meu nu exist", a mai spus românca.
 

×
Subiecte în articol: poligam musulman amanta sotie
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close