Antena 3 CNN Externe Diaspora Români, acuzați că ar fi omorât un bebeluș de doar șase luni, în Marea Britanie

Români, acuzați că ar fi omorât un bebeluș de doar șase luni, în Marea Britanie

Un cuplu de români stabiliți în Marea Britanie, au ajuns în fața instanței, după ce au fost acuzați că și-ar fi ucis bebelușul de doar șase luni. La audieri românii au negat acuzațiile.

Români, acuzați că ar fi omorât un bebeluș de doar șase luni, în Marea Britanie
Sursa foto: stiridiaspora.ro
de Viorel Aydan Cioroi    |    02 Aug 2021   •   23:26

Bebelușul de șase luni a murit după ce a suferit răni grave la cap, inclusiv o fractură craniană. Poliția a fost chemată la proprietarea din Mersey Road după care copilul a fost transportat la spital unde a și decedat.

După moartea bebelușului, părinții acestuia, în vârstă de 28, respectiv 35 de ani, au fost arestați și ulterior acuzați că ar fi provocat moartea micuțului, însă, amandoi au negat acuzațiile aduse.

Bebelușul a murit la data de 21 februarie anul acesta, iar acuzația adusă părinților este că ar fi permis că ar fi provocat sau ar fi permis moartea bebelușului.

Românii au fost arestați preventiv, urmând să fie judecați de 4 octombrie anul acesta. Amandoi s-au prezentat astăzi, în fața judecătorului Andrew Menary, QC, prin legătură video, în timp ce Nick Johnson, a fost procurorul de caz în numele Coroanei.

Bărbatul reprezentat de Gordon Cole și Femeia, reprezentată de John Benson, au fost asistați de un interpret român în timp ce avocații au confirmat datele la care vor fi prezentate diverse probe în fața instanței, conform stiridiaspora.ro.

×
Subiecte în articol: bebelus mort romani diaspora Marea Britanie
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close