Antena 3 CNN Externe Harta lumii, cu noile graniţe trasate de Vladimir Putin, la mare căutare în librăriile din Rusia

Harta lumii, cu noile graniţe trasate de Vladimir Putin, la mare căutare în librăriile din Rusia

Noua hartă a lumii, cu noile graniţe trasate de Vladimir Putin după aşa-zisa anexare a patru regiuni din Ucraina, este la mare căutare în librăriile din Rusia.

Harta lumii, cu noile graniţe trasate de Vladimir Putin, la mare căutare în librăriile din Rusia
Sursa foto: Profimedia Images
de Alin Tarnovschi    |    10 Feb 2023   •   16:29

În librăriile din Rusia, harta lumii este total diferită de cea pe care o putem găsi în orice altă parte a lumii.

La ordinele puterii de la Kremlin, librăriile din toată ţara au scos la vânzare noua hartă a lumii, care conţine noile graniţe trasate de Vladimir Putin.

Noua hartă a lumii, în perspectiva liderului de la Moscova, arată o nouă graniţă pentru Rusia, care include cele patru noi teritorii anexate din Ucraina, respectiv Doneţk, Lugansk, Zaporojia şi Herson.

Reprezentanţii librăriilor din Rusia anunţă că noua hartă a lumii este la mare căutare printre ruşi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: Rusia a anexat alte patru regiuni din Ucraina. Vladimir Putin: "Ne vom apăra pământul cu tot ce avem!" | SUA anunţă noi sancţiuni

Pe 30 septembrie 2022, Vladimir Putin a organizat la Palatul Kremlin un eveniment în cadrul căruia a anunţat întreaga lume că patru regiuni din Ucraina au fost anexate la Rusia.

În cadrul ceremoniei, liderul de la Kremlin a semnat documentele de anexare ale celor patru regiuni din Ucraina, alături de Evgheni Baliţki, liderul din Zaporojie, de omologul său din Herson, Vladimir Saldo, precum şi de preşedinţii autoproclamatelor republici Doneţk şi Lugansk, Denis Puşilin şi Leonid Pasecinik.

După ce au semnat documentele, liderii celor patru regiuni şi Vladimir Putin şi-au strâns mâinile şi au strigat împreună: "Rusia, Rusia, Rusia!".

Aşa-zisa anexare a celor patru regiuni din Ucraina de către Rusia, la ordinul lui Vladimir Putin, după referendumuri ce nu au fost monitorizate de supraveghetori independenţi, nu au fost recunoscute de comunitatea internaţională.

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close