Antena 3 CNN Externe Mihai Gâdea: "E make-up serios acolo!" | Vladimir Putin, machiat vizibil și neuniform la parada de Ziua Victoriei

Mihai Gâdea: "E make-up serios acolo!" | Vladimir Putin, machiat vizibil și neuniform la parada de Ziua Victoriei

Un aspect inedit a fost sesizat în cadrul Ediției Speciale Antena 3 CNN, cu ocazia evenimentelor organizate la Moscova pentru celebrarea Zilei Victoriei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mai 2023   •   12:56

Într-o secvență în care Vladimir Putin a fost filmat din spate, s-a văzut diferența de pigmentație între pielea de pe gâtul și obrajii liderului rus.

"Este un cadru foarte interesant. Uitați-vă la imagine, în momentul în care Putin dă mâna și este cu spatele: se vede cât de machiat este.

Deci, pielea feței este foarte machiată. Uitați-vă la gât, la diferența de culoare dintre gât și obraz. Est un make-up (machiaj, n.r.) serios acolo. (Putin) a încercat să arate cât mai bine", a comentat Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei" la Antena 3 CNN.

Citește și: Radu Tudor: "Armata rusă a ajuns a doua, dar nu din lume, ci din Ucraina"

Cei din studio au remarcat, totodată, gărzile de corp aflate la mică distanță de președintele rus.

Pe ansamblu, la manifestările de Ziua Victoriei de la Moscova, din acest an, au avut prioritate măsurile de securitate în detrimentul spectacolului.

Discursul lui Putin a durat zece minute și a fost mai puțin belicos la adresa Occidentului, comparativ cu anul trecut, dar a continuat să propage teza falsă că împotriva Rusiei "a fost pornit un adevărat război".

De la începutul ceremoniilor și până la încheierea defilării militarilor și tehnicii de luptă n-au trecut mai mult de 45 de minute.

Marșul "Regimentului Nemuritor" - în care Putin mergea alături de rușii care au pierdut rude în al Doilea Război Mondial - a fost anulat, după cum a fost anulată și participarea aviației militare la festivități.

Vladimir Putin, schimbări surprinzătoare la nas, gât și urechi în fotografii realizate pe parcursul a câteva săptămâni

O analiză realizată recent de Peter Thiede, jurnalist al publicației germane Bild, a scos la lumină diferențe flagrante între fotografiile care-l surprind pe președintele rus Vladimir Putin în diverse ipostaze și locații, pe parcursul a câteva săptămâni din iarna și primăvara acestui an.

Potrivit lui Thiede, imaginile demonstrează că autoritățile ruse se folosesc de dubluri pentru a-l proteja pe liderul de la Kremlin în situații cu grad mare de risc, cum ar fi vizitele în zonele ocupate din Ucraina.

Cele mai clare discrepanțe care alimentează teoria sosiilor lui Putin sunt vizibile la bărbile, în zona urechilor, nasului și buzelor.

Jurnalistul german spune că, potrivit experților criminaliști, parametrii biometrici din fotografiile analizate nu se potrivesc și susțin concluzia că este vorba de persoane diferite, între care există, e drept, o asemănare superficială.

Jurnalist german: "Putin cel real, la Moscova și la întâlnirea cu Xi. La Mariupol și Herson, s-au dus dublurile"

Peter Thiede menționează că Putin "cel adevărat" a apărut, cu siguranță, la vizita de stat de la Moscova a liderului chinez Xi Jinping.

Însă cei ce s-au dus în calitate de "Putin" la o întâlnire cu studenții de la Universitatea de Stat din Moscova, la Mariupol și în regiunea Herson au fost dublurile liderul rus, adaugă el.

"Întrebarea este câți Vladimir Putin există? Știm că sunt cel puțin doi. Numele operațiunii (de utilizare a dublurilor) este Deuce și vine de la jocul de cărți, unde desemnează numărul 2", a menționat jurnalistul german.

El a exemplificat cu trei imagini în care apare liderul rus: una, din februarie, de la Moscova, și alte două din martie, din timpul vizitelor lui Putin la Sevastopol și Mariupol, în teritoriile ucrainene ocupate.

Ziaristul publicației Bild susține că adevăratul Putin este cel din fotografia realizată la Moscova.

Ceilalți doi bărbați fotografiați în cele două orașe ucrainene prezintă, unul, o gușă care le lipsește celorlați doi ('varianta' Putin de la Sevastopol), iar celălalt (prezent la Mariupol), o formă mai proeminentă a bărbiei.

Foto: Vladimir Putin, surprins cu fața și cu spatele la parada de Ziua Victoriei, de la Moscova, 9 mai 2023

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close