Antena 3 CNN Externe „Sunt josnici”. Ce au făcut parlamentarii britanici la câteva minute după ce au aprobat bombardamentele din Siria

„Sunt josnici”. Ce au făcut parlamentarii britanici la câteva minute după ce au aprobat bombardamentele din Siria

„Sunt josnici”. Ce au făcut parlamentarii britanici la câteva minute după ce au aprobat bombardamentele din Siria
03 Dec 2015   •   10:36

Parlamentarii britanici au izbucnit în râs la numai câteva momente după ce au dat undă verde loviturilor aeriene în Siria. Imaginile au stârnit indignare pe rețelele de socializare, cu toate că, ulterior, membrii Parlamentului au explicat că gestul lor nu avea legătură cu votul, ci cu o glumă făcută de unul dintre ei, scrie The Independent.

„Nu numai că oameni inocenți au fost condamnați la moarte, dar parlamentarii mai și râd pe tema asta”, a scris un internaut. Un alt britanic a clasificat drept „josnic” gestul parlamentarilor.

Parlamentul britanic a votat miercuri cu o majoritate confortabilă în favoarea loviturilor aeriene în Siria contra grupării Statul Islamic (SI), răspunzând apelurilor aliaților săi după atentatele de la Paris.

Marea Britanie a lansat joi dimineață primele bombardamente împotriva pozițiilor grupării jihadiste Statul Islamic de pe teritoriul sirian.

×
Subiecte în articol: Siria
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close