Antena 3 CNN Externe ULTIMA fotografie cu Muammar Gaddafi în viaţă?

ULTIMA fotografie cu Muammar Gaddafi în viaţă?

ULTIMA fotografie cu Muammar Gaddafi în viaţă?
de O.P.    |    20 Oct 2011   •   15:36

A apărut pe internet ultima fotografie care l-ar înfăţişa pe liderul libian în viaţă. Site-ul care a difuzat-o a fost Times of Malta, iar fotografia a fost realizată de un fotograf AFP, care a pozat cu ajutorul telefonului mobil trupul liderului libian.

Muammar Gaddafi a fost capturat. Fostul lider libian a murit din cauza rănilor

Muammar Gaddafi a fost capturat şi a murit, la scurt timp după aceea, din cauza rănilor foarte grave. Fostul lider libian era rănit grav la ambele picioare. Anunţul capturării a fost făcut de un comandant al trupelor Consiliului Naţional de Tranziţie, fiind transmisă de presa de la Tripoli.

"Muammar Gaddafi a fost arestat. Este rănit grav, dar încă respiră", a declarat Mohamed Leith, unul dintre comandanţii trupelor Consiliului Naţional de Tranziţie, citat de AFP. Oficialul a afirmat că l-a văzut el însuşi pe fostul lider libian şi că acesta a fost luat cu ambulanţa.

Gaddafi a fost capturat în apropiere de Sirte, după ce a încercat să părăsească oraşul, căzut în mâinile soldaţilor noului regim. Se pare că fostul lider libian era ascuns într-o groapă.

Muammar Gaddafi, cel mai longeviv lider al Libiei

Faţa nevăzută a lui Gaddafi. Dictatorul, filmat în postura de bunic

 


×
Subiecte în articol: Muammar Gaddaffi
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close