Antena 3 CNN High Tech 500 de milioane de oameni folosesc acest produs făcut în România. "Este un succes răsunător"

500 de milioane de oameni folosesc acest produs făcut în România. "Este un succes răsunător"

500 de milioane de oameni folosesc acest produs făcut în România. "Este un succes răsunător"
de O.P.    |    11 Feb 2013   •   12:55

Pe lângă inteligenţă românii au dovedit în repetate rânduri cât sunt de creativi şi competitivi, iar această afacere cu un succes răsunător pe marile pieţe internaţionale este o dovadă de netăgăduit.

Doi ingineri români, Florin şi Măriuca Talpeş controlează această afacere de milioane de dolari. Business-ul este unul în domeniul software-urilor antivirus - BitDefender a ajuns să fie utilizat de peste 500 de milioane de oameni la nivel mondial.

Pe continentul european, Germania este clientul numărul 1, apoi urmează ţări precum Finlanda sau Danemarca.

Florin Talpeş, directorul executiv şi fondatorul acestei companii româneşti de succes spune că 80% din cei 600 de angajaţi ai BitDefender sunt localizaţi în România - la sediile din Bucureşti, Timişoara, Iaşi sau Cluj.



" Tot în România avem echipele care se ocupă de distribuţia online a soluţiilor noastre, ca şi echipele care se ocupă de partenerii din teritorii precum APAC, Africa şi Europa Centrală şi de Est. În Germania, Marea Britanie, Spania, SUA avem echipe care gestionează crearea brandului, distribuţia indirectă a lor în aceste regiuni şi suportul local pentru zona de business. Între echipele din România şi cele din afară există o legatură continuă", a declarat Talpeş într-un interviu pentru FP România.

Software-ul produs de BitDefender a ajuns să fie vândut şi pe pieţe din China sau SUA, iar numărul utilizatorilor a crescut cu mai bine de 100 de milioane numai într-un an.





×
Subiecte în articol: bitdefender
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close