Antena 3 CNN High Tech Una dintre cele mai importante companii de găzduire a site-urilor de Internet, atacată de un membru al Anonymous

Una dintre cele mai importante companii de găzduire a site-urilor de Internet, atacată de un membru al Anonymous

Una dintre cele mai importante companii de găzduire a site-urilor de Internet, atacată de un membru al Anonymous
Sursa foto: Foto: www.flickr.com
11 Sep 2012   •   09:16
GoDaddy, o companie care administrează găzduirea a milioane de site-uri în întreaga lume, a fost atacată de hackeri. Un membru al grupului de hackeri Anonymous a revendicat pe Twitter atacul, relatează AFP.

AnonymousOwn3r, identificat drept "şeful securităţii" grupului Anonymous, a publicat pe Twitter un mesaj care anunţă blocarea GoDaddy. Ulterior, într-un alt mesaj, a explicat că a vrut să "testeze securitate pe Internet", adăugând că are şi alte motive care justifică acest atac, despre care nu "poate vorbi pentru moment".

AnonymousOwn3r a precizat, tot pe Twitter, că atacul său nu are o durată precisă, "acesta poate continua o oră sau o lună".

Hackerul a subliniat că el este singurul care a orchestrat acest atac. "Nu este grupul Anonymous, sunt doar eu, nu citaţi (numele lor), doar pe al meu", a afirmat el în mesaj.

Având site-ul blocat, GoDaddy a folosit Twitter pentru a-şi ţine la curent clienţii în legătură cu evoluţia situaţiei.

"Salutare tuturor, noi suntem la curent cu dificultăţile pe care oamenii le întâmpină cu site-ul nostru. Lucrăm la ele", a scris compania într-un mesaj.



 


 


 

 

×
Subiecte în articol: Twitter Anonymous
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close