Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 16 martie 2021. Berbecii au noroc în carieră, zi perfectă pentru Gemeni

Horoscop 16 martie 2021. Berbecii au noroc în carieră, zi perfectă pentru Gemeni

Horoscop 16 martie 2021. Berbecii se bucură de noroc în carieră. Pentru nativii Gemeni se anunţă o zi perfectă.

Horoscop 16 martie 2021. Berbecii au noroc în carieră, zi perfectă pentru Gemeni
Sursa foto: Pexels
de Georgiana Adam    |    15 Mar 2021   •   14:53

Horoscop 16 martie 2021 pentru Berbec

O zi în care îți bat la poartă multe oportunități profesionale. Cariera ta e pe punctul de a face un salt calitativ major. Cunoașterea pe care ai dobândit-o până acum poate ajuta multe persoane, iar experiența pe care o ai își va spune cuvântul.

Horoscop 16 martie 2021 pentru Taur

Ai parte de o zi cu multe schimbări de dispoziție și ai două variante: ori te ascunzi de totți și toate, ori încerci să îți temperezi nervii. Riști ca azi să strici într-o clipă o relație la care ai muncit mult. O atitudine pozitivă îți va fi de ajutor.

Horoscop 16 martie 2021 pentru Gemeni

Azi ai un fler deosebit în a recunoaște oportuniștii de la distanță. Și tot azi e o zi potrivită să îți faci curățenie în lista de cunoștințe, mai ales cele legate de viața ta profesională.

Horoscop 16 martie 2021 pentru Rac

Vă simțiți dezamăgiți că eforturile dvs. nu dau rezultatele la care vă așteptați. Adaptarea la nou va fi esențială dacă vreți ca totul să meargă mai bine.

Horoscop 16 martie 2021 pentru Leu

Acordați mai multă atenție părții afective. Fără să vă dați seama, este posibil să fi neglijat relațiile voastre. Nu este momentul să investiți bani, indiferent cât de încrezător vă simțiți.

Horoscop 16 martie 2021 pentru Fecioară

Veți încerca să consolidați încrederea cu partenerul de viață și simțiți nevoia de a vă exprima sentimentele și nevoile. Ar trebui să fiți atent la micile accidente domestice.

Horoscop 16 martie pentru Balanţă

Marţi este o zi cu tranzite planetare importante, pe măsură ce Mercur se mută către zodia Peștilor, un element de apă. Această perioadă, care este a doua săptămână din luna echinocțiului, vă va pune într-o poziție privilegiată atunci când trebuie să luaţi o decizie bună. Lucrați cu maturitate emoțională și sensibilitate, mai ales dacă este ceva legat de o mișcare pe care o puteţi face. Veţi lăsa în urmă amintiri care au cauzat discuţii cu partenerul de viaţă. Lecțiile sentimentale primite v-au învățat multe.

Horoscop 16 martie pentru Scorpion

S-ar putea spune că aceasta este o zi de marți a dezvăluirilor sentimentale, ca urmare a tranzitului lui Mercur către Pești, care este un semn al elementului tău și compatibil cu tine. Iubirea te va surprinde atunci când te aștepți mai puţin şi chiar în persoana unui bărbat foarte important pentru tine. Acesta este momentul potrivit pentru a lăsa în urmă preocupările trecutului și nostalgia, mai ales acum că sunteți pe punctul de a intra într-o relaţie solidă și aveți energia directă a lui Mercur de partea voastră. 

Horoscop 16 martie pentru Săgetător

Pentru Săgetători, începutul acestei săptămâni din luna echinocțiului vine cu un impuls intens în toate domeniile vieții. Aveți un ton foarte optimist și hotărât, de care aveți nevoie pentru a începe acele proiecte deosebite. Cu toate acestea, e bine să fiți prudenți, să nu dați frâu liber cuvintelor fără a măsura consecințele acțiunilor voastre. Ceea ce spuneți sau faceți în acest moment ar putea fi interpretat greșit și ar putea duce la o distanță între tine şi partener, mai ales din cauza tranzitului lui Mercur. E o perioadă în care sunteți înconjurat de oameni foarte sensibili, de aceea trebuie să acționaţi cu înțelepciune.

Horoscop 16 martie 2021 pentru Capricorn

Trebuie să aveţi mai multă grijă de voi. În cazul în care nu vă veţi concentra pe propria sănătate, riscaţi să fiţi copleşiţi de stres, iar performanţele de la locul de muncă vor scădea. Dacă este posibil, încercaţi să vă relaxaţi mintea şi sufletul în cursul zilei de azi.

Horoscop 16 martie 2021 pentru Vărsător

A sosit momentul să scăpaţi de toate lucrurile care nu vă mai aduc fericire sau beneficii. Trebuie să vă gândiţi de două ori înainte să cumpăraţi mâncare nesănătoasă. Încercaţi să menţineţi un echilibru în dieta voastră, iar astfel starea de bine va persista toată săptămâna.

Horoscop 16 martie 2021 pentru Peşti

Înainte să începeţi noi proiecte, ar fi mai bine să vă prioritizaţi obiectivele şi să finalizaţi socotelile mai vechi. Pentru Peşti, astăzi este un moment bun să începeţi o dietă alimentară. 

×
Subiecte în articol: Horoscop martie
Parteneri
Prima reacție a prefectului de Olt după ce i-a explodat mașina
x close