Horoscop de weekend, 15-16 aprilie. Cum îşi vor petrece zodiile Sărbătorile?

de S.T.    |    15 Apr 2017   •   08:31
Horoscop de weekend, 15-16 aprilie. Cum îşi vor petrece zodiile Sărbătorile? Foto: pixabay.com

Berbec

Mai ai două zile la dispoziție să pui capăt perioadei copilărești și să revii cu picioarele pe pământ. Profită de ele și fă orice îți trece prin minte, pentru că de luni te așteaptă un nou val de griji și probleme la serviciu, sau în familie.

Taur

Ia-ți gândul de la odihnă pentru că vei avea o zi plină. Te vei ocupa să repari ceea ce s-a stricat prin casă, vei merge la cumpărături și te vei acorda atenția cuvenită animalelor de companie pe care le-ai cam neglijat în ultimul timp. O să dormi buștean seara.

Gemeni

Faptul că ai făcut eforturi pentru a fi meticulos și sincer îți va rotunji conturile bancare. Trebuie să replanifici bugetul și să vezi care este suma de bani pe care o poți pune deoparte. Fii atent, dar și realist. În plus, ai muncit mult ca să ajungi până aici.

Rac

Multitudinea de planuri şi de idei din capul tău nu-ţi dau pace şi nu reuşeşti să te linişeşti. Calmează-te, relaxează-te şi soluţiile vor veni cu timpul. Ieşi îm oraş cu prietenii, la cumpărături, sau ocupă-te de micile pasiuni pe care le-ai neglijat.

Leu

Partenerul de viaţă este tot mai uimit de inteligenţa ta, de spiritul tău critic şi de faptul că eşti atât de înţelegător. Vei rămâne fără cuvinte când vei afla când de mult s-a bazat pe tine şi că încrederea în tine nu s-a clătinat deloc. Va fi un sfârşit de săptămână minunat.

Citește articolul integral pe jurnalul.ro.

x close