Antena 3 CNN International News Cel puțin 13 invitați la o nuntă au murit după ce au căzut într-o fântână, în India

Cel puțin 13 invitați la o nuntă au murit după ce au căzut într-o fântână, în India

Cel puțin 13 persoane, inclusiv un copil de un an, au murit după ce au căzut într-o fântână în timpul unei ceremonii de nuntă, în nordul Indiei.

Cel puțin 13 invitați la o nuntă au murit după ce au căzut într-o fântână, în India
Sursa foto: Twitter/ STAYWELLWORLD
de Cerasela Stafie    |    17 Feb 2022   •   16:31

Victimele, toate femeile și copii, stăteau pe o lespede care acoperea fântâna când aceasta a cedat și s-a prăbușit, potrivit autorităților din  statul unde a avut loc incidentul. O altă persoană a fost rănită în incident, a declarat poliția.

”Acesta este un incident nefericit în timpul unei ceremonii de nuntă”, a declarat oficialul superior al poliției din Kushinagar, Sachindra Patel, adăugând că investighează cazul. 

Invitații la nuntă au participat la ceremonia ”haldi”, o tradiție hindusă în care turmericul este aplicat pe fața mirilor pentru noroc.

Prim-ministrul Narendra Modi a calificat decesele drept ”devastatoare”, într-o postare pe Twitter, joi.

”Exprim cele mai profunde condoleanțe familiilor celor care și-au pierdut viața”, a spus el. ”Le urez răniților însănătoșire grabnică. Administrația locală va ajuta în toate modurile posibile”.

Modi a anunțat o despăgubire de 2.662 de dolari pentru fiecare dintre familiile victimelor și de 665 de dolari pentru răniți, potrivit afiliatului CNN News-18.

 

×
Subiecte în articol: invitati nunta morti india fantana
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close