Antena 3 CNN Life Oameni Artistul Nicolae Turcu și-a pierdut unicul fiu și face terapie cu păsări pentru a-și alina durerea: ”Am învățat să mă rog”

Artistul Nicolae Turcu și-a pierdut unicul fiu și face terapie cu păsări pentru a-și alina durerea: ”Am învățat să mă rog”

Cântăreţul de muzică populară, Nicolae Turcu, a trecut printr-o mare tragedie. Şi-a pierdut unicul copil în urmă cu 14 ani şi de atunci îşi înveseleşte sufletul cu animalele de companie.

Artistul Nicolae Turcu și-a pierdut unicul fiu și face terapie cu păsări pentru a-și alina durerea: ”Am învățat să mă rog”
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Apr 2022   •   23:22

Artistul Nicolae Turcu şi-a umplut apartamentul de colivii, creşte generaţii întregi de păsări cântătoare, salvează animalele suferinde şi cântă împreună cu ele, de fiecare dată atunci când îi este greu

Urmăriţi povestea cutremurătoare a artistului care de 14 ani, îl macină dorul de fiul pierdut.

"Sunt înconjurat de canari, din specia timbrado, nu sunt canari obişnuiţi. Sunt canari la care se apreciază foarte mult cântecul, nicidecum culorile sau postura lor. Am 46 de pui, din prima serie. Mai urmează o serie, după care pun femelele la repaus.

Păsările şi cântecul m-au însoţit în cele mai delicate momente şi îi mulţumesc bunului Dumnezeu, pentru că mi-a dat pârghiile astea de care mă agăţ atunci când mi-e greu. Soarta nu a fost foarte îngăduitoare cu mine, în sensul că în 2007 mi-a murit singuru copil, în urma unei operaţii, iar tragedia aceasta a acutizat şi mai mult ataşamentul faţă de animale şi faţă de păsări.

Când eram supărat, ele nu râdeau de mine când plângeam (...) În şapte ani de zile, atât a trăit Rareş, puiul meu, şapte ani de zile l-am tratat pentru cu totul altă boală şi am fost la cei mai renumiţi medici. La un moment dat se contraziceau la medicaţie, nu mai înţelegeam nimic (...)

După şapte ani am aflat adevăratul diagnostic al fiului nostru şi atunci ni s-a spus că şapte ani l-am tratat pentru cu totul alte boli. El avea o problemă la coloană, noi l-am tratat pentru hidrocefalie, deşi nu îi creştea capul, dar de unde să ştim. L-au operat, s-a infectat şi la scurt timp a murit. Ni l-au dat acasă după cinci zile de antibiotic. Ulterior am înţeles că trebuiau minim şapte, dar eu de unde să ştiu", a povestit Nicolae Turcu, în exclusivitate la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Nicolae Turcu pasari
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close