Antena 3 CNN Life Oameni Are cele mai mari picioare din lume. În şcoală îşi băteau toţi joc de el, acum a ajuns în Cartea Recordurilor

Are cele mai mari picioare din lume. În şcoală îşi băteau toţi joc de el, acum a ajuns în Cartea Recordurilor

Are cele mai mari picioare din lume. În şcoală îşi băteau toţi joc de el, acum a ajuns în Cartea Recordurilor
Sursa foto: Foto: Efe
16 Oct 2015   •   12:53

Un tânăr de 20 de ani din Venezuela a intrat în Cartea Recordurilor (Guinness World Records) pentru cele mai mari picioare din lume. 

Pentru Jeison Orlando Rodriguez Hernandez, însă, picioarele gigantice au fost o binecuvântare, dar şi un blestem. A căpătat un mare avantaj în practicarea sportului preferat, baschet, însă l-a expus la batjocura altor copii când era mai tânăr. 

Jeison, care măsoară 2,2 metri, a avut o viaţă normală până la 10 ani, când picioarele lui au crescut brusc de la mărimea 38 la 45 în mai puţin de un an. Acum, piciorul lui drept măsoară nu mai puţin de 40.1 centimetri, în timp ce stângul măsoară 39,6 centimetri. În standard european, asta înseamnă mărimea 59!


"Am fost foarte discriminat la şcoală. Mă insultau şi mă loveau. Veneam acasă traumatizat. Îmi plăcea să studiez şi încă îmi place, însă când mă duceam la ore voiam să stea mama cu mine, pentru că ştiam că odată ce vine pauza o să devin jucăria celorlalţi", a spus Jeison. 

Mai multe fotografii pe DailyMail.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close