Antena 3 CNN Life Oameni Un ROMÂN schimbă faţa oraşelor. Ghenele devin peste noapte "piscine, biblioteci sau acvarii cu peşti"

Un ROMÂN schimbă faţa oraşelor. Ghenele devin peste noapte "piscine, biblioteci sau acvarii cu peşti"

Un ROMÂN schimbă faţa oraşelor. Ghenele devin peste noapte "piscine, biblioteci sau acvarii cu peşti"
Sursa foto: Foto: Facebook.com via Sabin Chintoan Art
de O.P.    |    10 Feb 2014   •   11:57

Trăim parcă în ţara lui "DACĂ". "Dacă ei nu fac, noi de ce am face", "Dacă ar fi schimbat ceva, cu siguranţă totul ar fi fost altfel", "Dacă nu i-am fi ales pe ei să ne conducă, o duceam mai bine" şi lista poate continua la nesfârşit.

Însă, în timp ce ne lamentăm cu mâinile încrucişate, fără să facem ceva concret, sunt oameni simpli, cu bun simţ, cu dorinţa de mai bine de la care avem ce învăţa. Unul din ei este Sabin Chintoan, un profesor de desen din Arad, care a schimbat faţa oraşului în care trăieşte.

Imaginaţia este singura frontieră, iar visele sunt "obstacolele" pe care le are de înfruntat, aşa că, în timpul liber, când nu este la catedră, profesorul Chintoan îşi ia pensulele şi acuarelele şi transformă "gri-ul" în culoare.

Cele mai urâte locuri devin, datorită mâinii sale de pictor şi imaginaţiei colorate, porţi către frumos. Spre exemplu ghenele de gunoi s-au transformat în piscine, biblioteci, ori fântâni.

Opera mâinilor sale a postat-o pe Facebook - Sabin Chintoan Art.

×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close