Antena 3 CNN Life Știinţă Ingredientul ŞOCANT care provine de la OM şi este folosit în PÂINE. Ce mâncăm fără să ştim

Ingredientul ŞOCANT care provine de la OM şi este folosit în PÂINE. Ce mâncăm fără să ştim

Ingredientul ŞOCANT care provine de la OM şi este folosit în PÂINE. Ce mâncăm fără să ştim
de O.P.    |    26 Iul 2013   •   15:11
Americanii au lansat ample controale pentru a depista toate ingredientele care se află în alimentele de bază pe care le consumă populaţia. Şi nu mică le-a fost mirarea când au descoperit în coca de pâine urme de PĂR UMAN sau pene de raţă.

Aceste ingrediente şocante sunt folosite pentru a obţine un aminoacid care poartă denumirea de L-Cysteine, utilizat pentru a creşte maleabilitatea aluatului şi astfel să se obţină o mai bună procesare cu ajutorul utilajelor.

Cele mai multe şuviţe de păr provin de la femeile din China care îşi vând părul pentru a obţine bani ca să îşi întreţină familiile. Însă unii producători au înlocuit părul uman cu penele de raţă.



Un reputat editor din SUA, Jeanne Yacoubou, specializată în alimentaţia vegetariană, a aflat că un cunoscut lanţ de restaurante fast-food foloseşte L-Cysteină în plăcinta cu mere.
Oricât de scârbos ar suna, Administraţia Americană pentru Alimente şi Medicamente (FDA) susţine că aceste alimente nu pun în pericol sănătatea consumatorilor, deoarece numeroase studii ştiinţifice întreprinse le clasifică drept sigure.

×
Subiecte în articol: ingrediente alimentatie mancare
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close