Antena 3 Life Viață sănătoasă Care este cel mai MURDAR obiect din casă. Culmea, este folosit la curăţenie: "Are 10 milioane de microbi pe 2 cm pătraţi"

Care este cel mai MURDAR obiect din casă. Culmea, este folosit la curăţenie: "Are 10 milioane de microbi pe 2 cm pătraţi"

de O.P.    |    09 Iul 2014   •   10:07
Care este cel mai MURDAR obiect din casă. Culmea, este folosit la curăţenie: "Are 10 milioane de microbi pe 2 cm pătraţi"

Daca ţineţi la sanatatea dumnavoastră şi a familiei şi vreşi ca tot ce mâncaţi sa fie igienic si bine gatit, iva recomandam sa investiti mai des in cateva din principalele obiecte din bucatarie.

Tocătorul, tigaia, caserolele din plastic sau periile pentru grătar sunt doar câteva exemple de "gazde primitoare" pentru microbii care ne-ar putea pune în pericol sănătatea.

Însă de departe, cel mai murdar obiect din locuinţa noastră este buretele de vase. Pe o suprafaţă de 2,5 cm pătraţi se află peste 10 milioane de bacterii, spun cercetătorii, care au analizat la microscop.

Astfel, trebuie să vă faceţi un obicei din a schimba buretele de vase cât mai des.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close