Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Cum iti dai seama ca un produs-minune de slabit e o minciuna gogonata. Asa te protejezi

Cum iti dai seama ca un produs-minune de slabit e o minciuna gogonata. Asa te protejezi

Cum iti dai seama ca un produs-minune de slabit e o minciuna gogonata. Asa te protejezi
de O.P.    |    27 Iun 2014   •   12:58
Produsele despre care se spune ca fac minuni in curele de slabire, favorizand pierderea in greutate, sunt, in realitate, niste minciuni vandute de producatori prin campanii publicitare.

Exista creme, pastile, prafuri sau bauturi care promit scaderea in kilograme in timp record fara schimbarea regimului alimentar si fara asocierea cu exercitiile fizice. Aceste produse te ademenesc, de altfel, cu promisiunea obtinerii unei siluete de vis intr-un timp foarte scurt si aproape fara niciun efort. Suna prea bine pentru a fi adevarat?! Cel mai probabil, asa si este.

Totusi, asta nu inseamna ca absolut toate produsele care se prezinta ca fiind adjuvante in curele de slabire sunt total ineficiente. Exista cateva semne care indica clar faptul ca produsul de slabit doar promite marea cu sarea. Iata care sunt acestea:

- produsul promite ca vei slabi peste un kilogram pe saptamana fara sa fii nevoita sa-ti modifici regimul alimentar si fara sa faci sport
- produsul promite ca vei slabi indiferent ce si cat mananci

-  produsul promite ca scaderea in greutate va continua si dupa incetarea administrarii acestuia


Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close