Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Dieta Cambridge! Pierzi rapid și permanent greutatea

Dieta Cambridge! Pierzi rapid și permanent greutatea

Dieta Cambridge! Pierzi rapid și permanent greutatea
Sursa foto: Pixabay
02 Ian 2017   •   14:36

Dieta Cambridge este extrem de scazuta in calorii, ea fiind fondata de Dr. Alan Howard de la Universitatea din Cambridge ca o metoda de pierdere in greutate rapid si permanent.

Dieta Cambridge este un plan extrem, bazat pe o alimentatie saraca in calorii. Se compune in principal din shake-uri, supe si terci de fulgi de ovaz. Produsele pot fi consumate separat pentru o slabire rapida si alte alimente care reduce treptat greutatea.

Aceasta dieta a fost creata in 1984 de catre Dr. Alan Howard de la Universitatea din Cambridge. De atunci, peste 25 de milioane de oameni din intreaga lume au incredere in acest regim alimentar pentru a scapa de excesul de greutate.

Alimente permise in dieta Cambridge


Ceea ce mancati depinde de cat de mult doriti sa slabiti. Baza dietei sunt shake-uri, supe si terci de ovaz.

Supe cu carne de pui si ciuperci, rosii, legume, ciuperci, praz si cartofi. Mancati terci de ovaz cu sirop de artar si nuci sau mere cu scortisoara. Puteti manca de asemenea ca desert afine, ciocolata cu menta sau unt de arahide.

Pentru ca meniul Cambridge presupune un regim alimentar bazat pe hrana gata preparata, distribuita sub forma de plic sau batoane, accesul la aceste produse este posibil numai prin intermediul consultantilor autorizati, care au competenta de a oferi consultatii si de a elabora un plan de slabire personalizat.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close