Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Scrisoarea unui medic nutriţionist către toţi românii: "Nu poţi scăpa de cancer devenind vegetarian"

Scrisoarea unui medic nutriţionist către toţi românii: "Nu poţi scăpa de cancer devenind vegetarian"

Scrisoarea unui medic nutriţionist către toţi românii: "Nu poţi scăpa de cancer devenind vegetarian"
Sursa foto: Foto: Pixabay
20 Mar 2016   •   17:54

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic a făcut o ”mărturisire” legată de ”secretul tinereţii fără bătrâneţe si al vieţii fără de moarte”.

Mai precis, Mihaela Bilic a menţionat faptul că bolile grave nu se pot vindeca printr-un regim drastic. Mai mult, medicul nutriţionist le-a explicat fanilor săi de pe reţeaua de socializare Facebook faptul că o dietă fără grăsimi nu oferă protecţie împotriva infarctului şi nici un meniu vegetarian nu „scapă” de cancer.

"Ar fi prea simplu să putem dobândi controlul asupra vieţii doar ştiind ce sa mâncăm. Hrana e unul din elementele pe care trebuie să le luăm în calcul însă, din păcate, nu cel mai important. Există factori cu impact mult mai grav şi pe care, de multe ori, nu-i vedem/simţim. De la poluare la stres, de la defectele genetice la procesul firesc de îmbătrânire, totul ne afectează sănătatea. Începem să „ruginim” de la prima gura de aer pe care o respirăm la naştere, oxigenul e cel mai important agent oxidativ. Soarele, zahărul, toxinele din mediu, lasă şi ele urme. Şi cel mai rău ne facem singuri neştiind să exteriorizam/neutralizăm energia negativă, stresul, grijile. Nemulţumirea şi necazurile ne îmbolnăvesc mai mult decât mâncarea", a scris Mihaela Bilic.

Vezi pe descopera.ro scrisoarea ei.

×
Subiecte în articol: nutritie nutritionist cancer
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close