Antena 3 CNN Politică Băsescu a primit în dar o sticlă de whisky de la o admiratoare. A mers la Vila Lac 1 special pentru asta

Băsescu a primit în dar o sticlă de whisky de la o admiratoare. A mers la Vila Lac 1 special pentru asta

Băsescu a primit în dar o sticlă de whisky de la o admiratoare. A mers la Vila Lac 1 special pentru asta
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Noi 2011   •   17:15

Cadou surpriză pentru Traian băsescu. O admiratoare a şefului statului a venit la Vila Lac 1, acolo unde preşedintele sărbătoarea cu liderii PDL, pentru a îi aduce în dar o sticlă de whisky. Cadoul nu a ajuns însă la destinatar, deşi femeia a fost lăsată să treacă de poarta complexului de protocol.

Întrebată la ieşire de ziariştii care aşteptau la poarta Vilei Lac 1, dacă a reuşit să se întâlnească cu preşedintele, femeia, care a precizat că se numeşte Andreea Andrei, a răspuns: "Nu, dar nici nu ar fi fost foarte firesc, era un eveniment organizat şi nu am fost invitată".
   
Ea a spus că vrea să-i ofere şefului statului un cadou şi a arătat presei o sticlă de whisky.
   
"Din presă am aflat şi eu că domnul preşedinte este mare amator de whisky, şi mie îmi place whisky-ul foarte mult şi m-am gândit să-i ofer acest cadou", a spus femeia, citată de Mediafax.
   
Ea a dăugat că este o admiratoare a lui Traian Băsescu şi, având în vedere că vineri este ziua şefului statului, se gândeşte să meargă la Cotroceni pentru a-i oferi acest cadou.
   
Preşedintele Traian Băsescu împlineşte vineri vârsta de 60 de ani.
 

 


×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close