Antena 3 CNN Politică Cheltuielile personalului Cancelariei Primului Ministru, plafonate de Emil Boc

Cheltuielile personalului Cancelariei Primului Ministru, plafonate de Emil Boc

Cheltuielile personalului Cancelariei Primului Ministru, plafonate de Emil Boc
Sursa foto: Emil Boc
13 Feb 2009   •   15:59

Primul ministru Emil Boc a anunţat vineri, la Cluj, că a luat decizia de a plafona la nivelul anului trecut bugetul de cheltuieli şi cazări al personalului Cancelariei Primului Ministru.
"Am văzut o discuţie destul de amplă cu privire la colaboratorii mei de la Cluj care sunt la Bucureşti. Am luat decizia de a plafona toate cheltuielile de transport şi de cazare la nivelul celor de anul trecut, astfel, şi partenerii şi colegii mei de la Cluj vor strânge cureaua şi vor plăti, în cea mai mare parte, din salariu, toate cheltuielile legate de transport şi cazare, ca să nu mai fie nicio discuţie. Am decis acest lucru şi am trimis la Comisia de buget-finanţe decizia", a afirmat premierul.
Toate economiile realizate la Cancelaria Primului Ministru se vor duce la bugetul cercetării.
"Am dat 10 milioane de euro din bugetul Cancelariei pentru bugetul cercetării şi suma, care este acum diferenţă faţă de anul trecut, se va duce tot pe bugetul cercetării şi nu va mai fi majorat bugetul de cheltuieli cu transport sau cu cazări", a spus premierul.
Premierul se află la Cluj-Napoca, unde va rămâne până duminică, atunci când va vota la alegererile pentru Primăria Cluj-Napoca, nu înainte de a participa la ultimel două yile de campanie a candidatului PDL pentru această fucnție, Sorin Apostu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Boc cheltuieli cancelarie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close