Antena 3 CNN Politică Cine este Gabriel Vlase, propunerea lui Iohannis în funcția de director al Serviciului de Informații Externe

Cine este Gabriel Vlase, propunerea lui Iohannis în funcția de director al Serviciului de Informații Externe

Cine este Gabriel Vlase, propunerea lui Iohannis în funcția de director al Serviciului de Informații Externe
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    14 Iun 2018   •   11:50

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis joi, 14 iunie a.c., în temeiul art. 65 alin. (2) lit. h) din Constituția României, o scrisoare președinților celor două Camere ale Parlamentului, în care propune numirea în funcția de director al Serviciului de Informații Externe a domnului Petru-Gabriel Vlase.

Petru-Gabriel Vlase este vicepreședinte al Camerei Deputaților, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională și membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului privind analizarea și actualizarea cadrului normativ cu incidență în domeniul securității naționale.

Petru-Gabriel Vlase este absolvent al Colegiului Național de Apărare, Universitatea Națională de Apărare, al Colegiului Superior de Securitate Națională, Academia Națională de Informații și doctor în științe militare și informații, Academia Națională de Informații.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close