Antena 3 CNN Politică Conducerea PDL se întâlneşte cu grupurile parlamentare ale formaţiunii pentru a stabili priorităţi legislative şi politice

Conducerea PDL se întâlneşte cu grupurile parlamentare ale formaţiunii pentru a stabili priorităţi legislative şi politice

Conducerea PDL se întâlneşte cu grupurile parlamentare ale formaţiunii pentru a stabili priorităţi legislative şi politice
Sursa foto: Foto: INTACT Images
02 Sep 2012   •   10:05

Conducerea Partidului Democrat Liberal - Biroul Permanent Naţional al PDL - se întâlneşte duminică, la Palatul Parlamentului, cu grupurile parlamentare ale formaţiunii în vederea stabilirii priorităţilor legislative şi politice.
   
Întâlnirea democrat-liberalilor are loc cu o zi înaintea începerii ultimei sesiuni parlamentare a legislaturii prezente.
   
În plan legislativ, pe ordinea de zi a reuniunii se va afla o analiză a proiectelor de lege iniţiate şi susţinute de parlamentari ai PDL în vederea sistematizării şi prioritizării lor, după cum a precizat pentru Agerpres deputatul democrat-liberal Vasile Gherasim.
   
Potrivit acestuia, conducerea partidului a decis ca eforturile democrat-liberalilor să se concentreze asupra unui număr restrâns de proiecte de lege, având în vedere perioada relativ scurtă de timp până la alegerile parlamentare în care legile pot fi susţinute.
   
Un alt subiect al discuţiilor de duminică va fi legat de organizarea la zi a grupurilor parlamentare proprii, ţinând cont de plecarea unor membri ai acestora.
   
De asemenea, cel mai probabil va fi abordat şi stadiul realizării alianţei electorale de centru-dreapta, în vederea alegerilor parlamentare din acest an, a mai menţionat Vasile Gherasim.
   
Reuniunea democrat-liberalilor se va desfăşura la Sala de Grup a PDL din Camera Deputaţilor, nivel 1 M, Palatul Parlamentului cu începere de la ora 15,00.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close