Antena 3 CNN Politică Daniel Băluță, primarul sectorului 4, a depus jurământul de învestitură. „Vom avea împreună un mandat de excepţie"

Daniel Băluță, primarul sectorului 4, a depus jurământul de învestitură. „Vom avea împreună un mandat de excepţie"

Daniel Băluță, primarul sectorului 4 și membrii noului Consiliu Local au depus miercuri jurământul de învestitură, în cadrul unei ceremonii restrânse datorată restricţiilor pandemice. Edilul a promis să depună toate eforturile pentru limitarea pandemiei de coronavirus, precum şi să ducă la îndeplinire obiectivele anunţate în campania electorală.

Daniel Băluță, primarul sectorului 4, a depus jurământul de învestitură. „Vom avea împreună un mandat de excepţie"
de Georgiana Adam    |    21 Oct 2020   •   15:45

Ceremonia de învestitură a avut loc în sala de consiliu local din cadrul Primăriei Sectorului 4. Pentru a limita numărul de oameni prezenți în sală, mai întâi au depus jurământul consilierii locali, iar la final, a venit rândul lui Daniel Băluță, primarul reconfirmat prin vot de aproape 60 % dintre cetățenii sectorului 4. 

Daniel Băluță a declarat că va lua măsurile necesare pentru a limita extinderea epidemiei de COVID-19. 
„Este cel mai important să fim sănătoși și sunt convins că împreună, atât Consiliul Local, cât și aparatul Primăriei, vom lua măsurile necesare pentru a limita extinderea acestei epidemii de coronavirus, vom lua măsurile care-i vor determina pe oameni să se simtă în siguranță, iar problemele de sănatate pe care aceasta epidemie le generează să fie limitate", a spus Daniel Băluță. 

Totodată, edilul a arătat că va continua proiectele începute – clinica universitară de stomatologie, o nouă staţie de metrou şi, în general, toate obiectivele promise în campania electorală. 
„Vă asigur că toate proiectele pe care le-am început vor continua, că în acest mandat vom termina clinica universitară de stomatologie, că în acest mandat vom avea cu siguranță în Sectorul 4 o nouă stație de metrou, că în acest mandat vom realiza în principiu toate lucrurile pe care le-am promis în această campanie electorală", a dat asigurări Daniel Băluță.

„Vom avea împreună un mandat de excepţie"

Primarul Sectorului 4 și-a exprimat convingerea că noul Consiliu Local va fi unul dintre cele mai performante și a opinat că nu este relevantă apartenenta consilierilor locali la un partid sau la altul. 

„Sunt convins că împreună, prin colaborare, prin măsuri inteligente și echilibrate, vom reusi să construim. (...) Acesta sunt convins că va fi unul dintre cele mai performante Consilii Locale și vom avea împreună un mandat de excepție", a declarat Daniel Băluță. 

Primarul le-a mulțumit locuitorilor Sectorului 4 care l-au votat pentru un nou mandat, precum şi echipei Sectorului 4 - „oameni extrem de inimoși, extrem de devotați și extrem de motivați".

În 27 septembrie, Daniel Băluță a fost reales primar al Sectoruluiu 4 cu 58 % din voturile exprimate. Noul Consiliul Local este dat de PSD – 11 mandate, USR-PLUS – 9 mandate, PNL – 5 mandate şi PMP – 2 mandate.
 

×
Subiecte în articol: Daniel Băluţă sector 4
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close