Antena 3 CNN Politică "Ei cu ei, noi cu voi": Moţiune de cenzură PD-L, supusă votului alegătorilor

"Ei cu ei, noi cu voi": Moţiune de cenzură PD-L, supusă votului alegătorilor

"Ei cu ei, noi cu voi": Moţiune de cenzură PD-L, supusă votului alegătorilor
20 Oct 2008   •   14:17

"Ei cu ei, noi cu voi" serveşte de luni PD-L atât ca mesaj de campanie , cît şi ca titlu de moţiune de cenzură. Liderul partidului Emil Boc a anunţat că PD-L va depune în mod simbolic, pe 23 noiembrie, o moţiune de cenzură specială, intitulată "Ei cu ei, noi cu voi".
Aceasta însă nu va fi votată de Parlament, ci va fi "validată" de cetăţenii care vor vota cu PD-L la alegerile parlamentare. Moţiunea va fi popularizată în campanie şi votată de români pe 30 noiembrie.
"Până acum, am depus la Parlament mai multe moţiuni, dar au fost respinse. Acum e timpul ca cetăţenii să voteze această moţiune pe 30 noiembrie, data alegerilor parlamentare", a declarat Boc, precizând că PD-L va strânge semnături de susţinere din partea alegătorilor, care vor putea să decidă asupra ei prin votul exprimat la urne.
Textul moţiunii atacă în termeni duri atât PNL, cât şi PSD, acuzându-i că nu sunt partidele poporului, ci sunt partidele baronilor.
PNL şi PSD nu au popor, au clientelă şi baroni. Banii alocaţi primarilor PSD şi PNL, în octombrie 2008., au reprezentat de trei ori banii pentru mărirea salariilor profesorilor. Bugetari de lux au salarii de mii şi mii de euro lunar. PNL şi PSD sunt partidele baronilor, iar guvernul PNL-PSD este consiliul suprem al baronilor. Acesta e singurul popor pe care PNL şi PSD îl cunosc, respectă şi slujesc", se arată în "moţiunea de cenzură specială" a democrat-liberalilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PD-L alegeri parlamentare
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close