Antena 3 CNN Politică Eugen Nicolăescu, despre anunţul privind retragerea Legii sănătăţii: O victorie a societăţii civile

Eugen Nicolăescu, despre anunţul privind retragerea Legii sănătăţii: O victorie a societăţii civile

Eugen Nicolăescu, despre anunţul privind retragerea Legii sănătăţii: O victorie a societăţii civile
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Ian 2012   •   18:31

Preşedintele Traian Băsescu înţeles, până la urmã, că a încercat să susţină un proiect atât de prost încât mai bine trebuie să renunţe la el, a declarat fostul ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.

"Salut cu toată sinceritatea, cu toată responsabilitatea, cu tot entuziasmul societatea civilă românească. Din punctul meu de vedere, este o victorie de nedescris a acestei societăţi care amuţise, care amorţise şi care, în sfârşit, a dovedit unui preşedinte cu tendinţe autoritariste cã nu e singur pe lume şi că nu poate face ce vrea el. Cred cã a înţeles, până la urmă, că a încercat să susţină un proiect atât de prost încât mai bine trebuie să renunţe la el", a adăugat deputatul PNL.

Nicolăescu a precizat că, din momentul retragerii proiectului de lege a sănătăţii, drumul către o dezbatere normală este unul deschis.
   
"Cred că, din acest moment, o discuţie normalã în societatea româneascã despre ceea ce este nevoie să se schimbe în sãnãtate, despre ce poziţii există azi şi cum ar putea fi ele concentrate, armonizate, este deja un drum deschis, este deja un drum pe care se poate construi", a mai adăugat Eugen Nicolãescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că cere public premierului retragerea proiectului Legii sănătăţii, el menţionând că face acest lucru văzând că o mare parte din public şi majoritatea celor din sănătate nu vor schimbarea sistemului.

×
Subiecte în articol: legea sanatatii
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close