Antena 3 CNN Politică Flutur: E momentul ca PDL să arate din nou că este numărul unu la organizare

Flutur: E momentul ca PDL să arate din nou că este numărul unu la organizare

Flutur: E momentul ca PDL să arate din nou că este numărul unu la organizare
Sursa foto: Foto: Mediafax
30 Iun 2012   •   12:23

Candidatul la funcţia de secretar general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, sâmbătă, la Convenţia Naţională, că partidul are de schimbat arbordări politice, stiluri de comunicare şi uneori chiar oameni.
   
"Ne putem îmbunătăţi performanţele doar dacă strângem rândurile, dacă vorbim pe o singură voce şi dacă milităm toţi pentru acelaşi scop", le-a spus Gheorghe Flutur reprezentanţilor PDL.
   
El a arătat că este timpul ca partidul să se reaşeze în "formaţie de luptă, umăr lângă umăr".
   
"E momentul ca PDL să arate din nou că este numărul unu la organizare şi numărul unu la combativitate politică", a arătat Gheorghe Flutur.
   
El a spus că Vasile Blaga este omul potrivit pentru conducerea PDL şi că alegerea acestuia în fruntea partidului va asigura solidaritate, stabilitate, viziune şi disciplină.
   
"Deciziile pe care le vom lua în forurile partidului trebuie respectate de toată lumea, fără excepţie", a mai spus Flutur.
   
El a arătat că este timpul ca PDL să-şi reintre în rolul de partid de opoziţie, şi anume să vină cu soluţii şi să critice constant actuala guvernare.
   
"Suntem în plin şantier de reconstrucţie a dreptei", a adăugat Gheorghe Flutur, apreciind că PDL trebuie să construiască un parteneriat cu toţi cei care se opun stângii.
   
Gheorghe Flutur a mai spus că democrat-liberalii trebuie să dea un semnal de unitate şi stabilitate şi să-i aleagă în conducerea partidului pe cei mai buni.
   
"Azi începe reconstrucţia PDL, azi dăm semnalul pentru reconsolidarea forţelor de dreapta", a adăugat Gheorghe Flutur.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Flutur pdl organizare partid
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close