Antena 3 CNN Politică În mijlocul dezastrului provocat de inundaţii, Elena Udrea vorbeşte despre brandul turistic al României (VIDEO)

În mijlocul dezastrului provocat de inundaţii, Elena Udrea vorbeşte despre brandul turistic al României (VIDEO)

În mijlocul dezastrului provocat de inundaţii, Elena Udrea vorbeşte despre brandul turistic al României (VIDEO)
02 Iul 2010   •   18:40

?E un brand foarte frumos, se va lansa de ziua României la Shanghai, nu pentru că nu am fi dorit să facem lansarea în ţară, ci pentru că este un brand dedicat în primul rând pieţei externe. Şi având în cedere constrângerile sezonului estival de anul acesta nu va prinde anul acesta, ci de anul viitor. Prin promovarea României sub acest brand, Uniunea Europeană alocă foarte mulţi bani pe care îi vom folosi din acest moment, astfel că resursele bugetare limitate să fie completate de aceste fonduri?, a declarat vineri Elena Udrea, în timp ce vizita zonele afectate de inundaţii din judeţele Botoşani şi Suceava.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului nu prea părea cu gândul la suferinţa oamenilor din localitatea suceveană Dorneşti. În schimb Elena Udrea s-a arătat foarte încântată de anunţul făcut în mijlocul dezastrului provocat de inundaţii.

Astfel, Udrea a dorit să anunţe că brandul turistic al României urmează să fie lansat în data de 29 iulie, în cadrul Expoziţiei Mondiale de la Shanghai, când este ziua României în cadrul Expoziţiei Mondiale de la Shanghai, dar în acelaşi timp va fi lansat şi în România.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: inundatii romania
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close