Legături nebănuite în PSD. Sorina Pintea i-a cedat locul de senator lui Liviu Pop, în 2016. Pintea a ajuns apoi ministru cu sprijinul lui Pop

01 Mar 2020   •   17:11
Legături nebănuite în PSD. Sorina Pintea i-a cedat locul de senator lui Liviu Pop, în 2016. Pintea a ajuns apoi ministru cu sprijinul lui Pop Liviu Pop.Facebook

O legătură strânsă între Sorina Pintea și Liviu Pop iese acum la iveală, odată cu dosarul de corupție în care s-a scufundat fostul ministru al Sănătății.

Potrivit Adevarul, se pare că Pintea obţinuse un loc de senator pe listele PSD în Maramureş la alegerile parlamentare din decembrie 2016, însă a renunţat la funcţie. În locul său a urcat următorul clasat: Liviu Pop. Ulterior, Sorina Pintea a fost susţinută de Liviu Pop pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, confrimă surse politice pentru Adevărul. Acum, Sorina Pintea şi Liviu Pop sunt implicaţi într-un dosar de corupţie.

Sorina Pintea a fost arestată preventiv de procurorii DNA, fiind acuzată de luare de mită în formă continuată pentru că ar fi primit, printr-un intermediar, de la reprezentanţii unei societăţi comerciale, sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei.

Parteneri
x close