x close

Lider PSD, dezvăluire despre situația din partid cu privire la Liviu Dragnea: Este o falsă temă. Discuţia este de fapt despre România

08 Sep 2018   •   18:52
Lider PSD, dezvăluire despre situația din partid cu privire la Liviu Dragnea: Este o falsă temă. Discuţia este de fapt despre România

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, a declarat că discuţiilor despre nemulţimirile din partid şi faţă de Liviu Dragnea reprezintă o temă falsă şi că discuţia este de fapt despre refuzul lui Dragnea de a face un comprimis în legea exploatării gazelor din Marea Neagră.

„Asistăm în ultimele zile la o întreagă discuţie publică despre nemulţumiri în interiorul PSD şi faţă de preşedintele Liviu Dragnea, discuţii ce fac deliciul unor analişti de şanţ şi rating televiziunilor insolvente. O spun fără nicio reţinere, este o falsă temă. Discuţia este de fapt despre România, despre resursele ei şi despre refuzul preşedintelui Liviu Dragnea de-a face vreun compromis în acest sens. Este despre presiune asupra PSD pentru a da gazele din Marea Neagră de pomană şi despre perpetuarea unor metehne vechi care au îmbogăţit pe mulţi pe spatele statului român”, a scris liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene, într-o postare sâmbătă pe Facebook.

Acesta precizează că social-democraţii nu vor ceda presiunilor indiferent de câte scrisori publice vor mai primi din interior.

„Ce ştiu cu siguranţă este că nu vom ceda presiunilor indiferent câte astfel de discuţii vor mai genera unii şi alţii şi indiferent de câte scrisori publice vor mai scrie!”, a adăugat Arsene.

Sursă: Mediafax

Citeşte mai multe despre:

situatie Dragnea
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati