Antena 3 CNN Politică Lovitură pentru Nicușor Dan! Studenții din USR îi cer să renunțe la acronimul partidului

Lovitură pentru Nicușor Dan! Studenții din USR îi cer să renunțe la acronimul partidului

Lovitură pentru Nicușor Dan! Studenții din USR îi cer să renunțe la acronimul partidului
14 Sep 2016   •   18:45

Alin Grigore, președintele Uniunii Studenților din România (USR), îi cere lui Nicușor Dan să renunțe la acronimul USR, iar motivele sunt lesne de înțeles. Uniunea Salvați România poate fi confundată foarte ușor cu Uniunea Studenților din România, scrie dcnews.ro.

Contactat de jurnaliști, Alin Grigore a explicat că nu este în război cu Nicușor Dan, doar că își dorește să se rezolve cât mai repede această problemă.

"Scopul nostru ca și federație este pe de-o parte de apărare și reprezentare a studenților din România, și pe de altă parte de implicare activă în dezvoltarea continuă a acestora. USR este al studenților de 15 ani și așa trebuie să râmână. Nu putem permite formațiunilor politice să calce peste ani de tradiție și proiecte derulate și să utilizeze numele studenților. Cu toții știm povestea partidului lui Nicușor Dan, apărut peste noapte, care însă nu este înregistrat la Tribunal cu acest acronim. Îi cer public pe această cale lui Nicușor Dan să nu utilizeze acronimul USR. Uniunea Studenților din România este o organizație de studenți și nu acceptăm ca un partid să ne utilizeze denumirea și să profite de activitatea de 15 ani a unui ONG, cu o istorie creată de mii de studenți”, suține Alin Grigore, președintele USR, și pentru stiripesurse.ro.

Nu îi lăsați pe politicieni sau pe interpușii lor să vă conducă!

”Început cu dreptul pentru noua echipa de conducere a USR! Felicitări Alin & Co. pentru atitudinea luată in fata unor politicieni care vor sa "cotropeasca" si sa fure identitățile si valorile studenților din Romania. Ceea ce am spus de atunci, se întâmpla astăzi. Nu ii lăsați pe politicieni sau pe interpușii lor sa va conducă!”, se arată și într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a grupului USR.

 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Uniunea Salvați România
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close