Antena 3 CNN Politică Lucian Romaşcanu face apel pentru prezenţa fizică în Parlament, necesară desfășurării optime a activității legislativului

Lucian Romaşcanu face apel pentru prezenţa fizică în Parlament, necesară desfășurării optime a activității legislativului

Senatorul PSD, Lucian Romaşcanu a postat, luni, pe reţelele de socializare un mesaj prin care face un apel pentru prezenţa fizică a aleşilor în Parlament. El a precizat că grupurile PSD vor solicita conducerii ambelor camere realizarea acestui demers.

Lucian Romaşcanu face apel pentru prezenţa fizică în Parlament, necesară desfășurării optime a activității legislativului
Sursa foto: Facebook Lucian Romaşcanu
de Georgiana Adam    |    08 Feb 2021   •   21:45

Peste 2,4 milioane de elevi s-au întors, luni, fizic la școală. Pentru majoritatea dintre ei redeschiderea şcolilor a fost un prilej de bucurie.

Este şi cazul senatorului PSD, Lucian Romaşcanu care a declarat pe Facebook că îl bucură redeschiderea şcolilor, redeschiderea teatrelor şi face un apel la conducerea din Parlament să ia în considerare şi redeschiderea lucrărilor cu prezența fizică a aleșilor.

"În condiții de siguranță sanitară, de atenție la sănătatea noastră și a celor din jur, întoarcere la normalitate este un deziderat firesc.

Mă bucură redeschiderea școlilor, mă bucură redeschiderea teatrelor, sper că autoritățile vor dispune măsurile necesare pentru siguranța tuturor", a spus Lucian Romaşcanu pe Facebook.

 

Lucian Romaşcanu: "Prezenţa fizică în Parlament este posibilă"

"În aceste condiții, întoarcerea la PREZENȚA FIZICĂ în Parlament este posibilă și mai mult decât necesară desfășurării optime a activității legislativului.

Grupurile PSD vor solicita conducerilor ambelor camere să decidă redeschiderea lucrărilor Parlamentului cu prezența fizică a aleșilor", a mai spus Romanşcanu pe Facebook.

 

 

 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close