Antena 3 CNN Politică Marcel Boloş, despre ajutoarele alimentare din bani europeni pentru români: "Ne-am ținut de cuvânt"

Marcel Boloş, despre ajutoarele alimentare din bani europeni pentru români: "Ne-am ținut de cuvânt"

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, a explicat stadiul ajutoarelor alimentare din bani europeni acordate de guvernul României pentru 1,2 milioane de români.

Marcel Boloş, despre ajutoarele alimentare din bani europeni pentru români: "Ne-am ținut de cuvânt"
Sursa foto: Facebook Marcel Boloş
de Claudia Popovici    |    27 Dec 2022   •   22:15

Potrivit ministrului Marcel Boloş, 170 de mii de tone de alimente au fost încărcate în aproximativ 8.500 de tiruri şi au fost livrate la 1,2 milioane de români.

 „Acesta este totalul celor VI tranșe de ajutoare alimentare pe care Guvernul României le duce, din bani europeni, în casele a aproximativ 1,2 milioane de copii, părinți și bunici din România.

Promiteam în noiembrie, când anunțam startul distribuirii tranșei V, că toți beneficiarii eligibili vor primi pachetele în prag de sărbători.

Astăzi vă confirm ne-am ținut de cuvânt, în detrimentul crizelor prin care trecem, care au îngreunat teribil distribuția și lanțul de aprovizionare al furnizorilor”, a transmis, marți, pe Facebook, ministrul Marcel Boloș.

Reprezentanții Ministerului au primit și ajutor din partea voluntarilor Asociației Din Suflet Pentru Apuseni, astfel încât toate pachetele au ajuns la destinație, oricât de greu accesibil ar fi fost de ajuns.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close