Antena 3 CNN Politică Maria Gabriela Horga, deputat PNL: "Am făcut încă un pas spre accesarea fondurilor europene pentru proiectul campusului dual din Giurgiu"

Maria Gabriela Horga, deputat PNL: "Am făcut încă un pas spre accesarea fondurilor europene pentru proiectul campusului dual din Giurgiu"

Deputatul PNL Maria Gabriela Horga a anunțat că Ministerul Educației a acordat proiectului campusului dual din Giurgiu cel mai mare punctaj din regiunea Sud-Muntenia, fiind un pas important spre accesarea fondurilor europene.

Maria Gabriela Horga, deputat PNL: "Am făcut încă un pas spre accesarea fondurilor europene pentru proiectul campusului dual din Giurgiu"
Sursa foto: Maria Gabriela Horga | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iun 2023   •   10:55

"Am făcut încă un pas spre accesarea fondurilor europene pentru proiectul campusului dual din Giurgiu.

Ministerul Educației a acordat proiectului campusului dual din Giurgiu CEL MAI MARE PUNCTAJ din regiunea Sud-Muntenia, potrivit evaluării calitative a proiectelor.

Urmează etapă de depunere și rezolvare a contestațiilor, după care se va decide finanțarea proiectelor. Proiectele câștigătoare vor fi finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Tinerii din Giurgiu și județele partenere, Teleorman și Călărași, au nevoie de șansa de a învăța o meserie solicitată de mediul de afaceri. Cei care doresc trebuie să aibă acces și la ruta profesională.

Citește și: Elevii Liceului "Nicolae Iorga" din Bucureşti şi-au creat propriul podcast! Ce spun profesorii despre inițiativă

Județul Giurgiu are nevoie de investiții pentru a se dezvolta. Investitorii solicită existența unor oameni care să fie calificați.

Echipa liberală din județul Giurgiu a pregătit un proiect solid, în parteneriat cu specialiștii de la Universitatea Politehnică.

În ciuda acestor realități, Marian Mina și PSD Giurgiu s-au opus sistematic acestui proiect, invocând diferite pretexte ridicole de genul “este un proiect prea mare pentru un oraş atât de mic”.

Suntem singurul județ unde au avut loc astfel de conflicte, în restul țării toate partidele colaborând pentru atragerea fondurilor europene.

Echipa liberală din județul Giurgiu, condusă de Dan Motreanu, are o altă viziune și își canalizează eforturile către creșterea nivelului de educație din județ", a scris Maria Gabriela Horga, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Maria Gabriela Horga Giurgiu
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close