x close

Mihai Răzvan Ungureanu face previziuni la prima ieșire publică după demisie: În România va apărea un partid de extremă dreaptă

de S.T.    |    16 Mar 2017   •   16:30
Mihai Răzvan Ungureanu face previziuni la prima ieșire publică după demisie: În România va apărea un partid de extremă dreaptă Foto: Agerpres

Este o chestiune de luni, cel mult de câțiva ani, dar o certitudine: în România va apărea un partid de extremă dreaptă. E "predicția" pe care Mihai Răzvan Ungureanu a făcut-o în cadrul unei prelegeri susținute joi, 16 martie, la Facultatea de Studii Europene a Universității "Babeș-Bolyai" din Cluj, scrie pressone.ro.

Aceasta a fost prima ieșire publică a lui Mihai Răzvan Ungureanu după demisia sa de la conducerea Serviciului de Informații Externe.

El găsește îngrijorătoare suficiența românilor legată de apartenența la Uniunea Europeană.

„Pentru noi a devenit ca un dat care nu ni se mai poate lua. Constat cu foarte mare tristețe că nu am avut nicio manifestare publică de sărbătorire a 10 ani de când suntem membri în UE, nici în decembrie, anul trecut, nici în ianuarie, anul ăsta. (...) Ceea ce încă amână, la noi, apariția unui partid de extremă dreapta sunt detalii mecanice. Este o chestiune de luni, poate de ani, dar, orișicum, se va întâmpla”, a opinat Mihai Răzvan Ungureanu.

Parteneri
Parteneri
sati