Antena 3 CNN Politică Ponta: Mâine vom discuta cum să depăşim blocajele la care ne supune preşedintele Băsescu

Ponta: Mâine vom discuta cum să depăşim blocajele la care ne supune preşedintele Băsescu

Ponta: Mâine vom discuta cum să depăşim blocajele la care ne supune preşedintele Băsescu
Sursa foto: Foto: gov.ro
de S.T.    |    02 Dec 2013   •   23:35

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea", că marţi grupurile parlamentare vor căuta o soluţie prin care să depăşească blocajele care vin din partea preşedintelui Traian Băsescu.
 
''Mâine avem şedinţa comună a Parlamentului şi ne vedem şi la grupurile parlamentare. O să încercăm să găsim soluţii prin care să trecem de aceste blocaje la care preşedintele ne supune mereu, fără însă a genera lucruri mai rele. Trebuie să ne gândim foarte bine când luăm decizia cum să facem să fim cât mai puţin afectaţi. Cred că e vorba aici de un proces lung şi despărţirea finală a poporului român de domnul Băsescu va fi o despărţire dureroasă, ne va face cât de mult rău va putea", a spus Ponta.

El a adăugat că parlamentarii trebuie să diminueze pierderile "pe care activitatea şi atitudinea unui om lipsit practic de discernământ în acest moment le provoacă României".

Ponta: Băsescu-lipsit de discernământ. Avem un preşedinte care e dispus să arunce ţara în aer

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, luni seară, că a decis să nu aprobe memorandumul cu FMI, din cauza accizei de 7 eurocenţi la carburanţi.
   
"Am decis să nu aprob acest memorandum, pentru că pe pagina a treia este făcută menţiunea, la obligaţiile pe care le asumă Guvernul, majorarea accizei la carburanţi", a afirmat Traian Băsescu.

Urmăreşte AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close