Antena 3 CNN Politică Ponta, prea tânăr pentru şefia PSD, dar reprezintă o schimbare de imagine. Reacţii după Congres (VIDEO)

Ponta, prea tânăr pentru şefia PSD, dar reprezintă o schimbare de imagine. Reacţii după Congres (VIDEO)

Ponta, prea tânăr pentru şefia PSD, dar reprezintă o schimbare de imagine. Reacţii după Congres (VIDEO)
Sursa foto: ponta
21 Feb 2010   •   12:14

După aflarea rezultatelor oficiale, au apărut şi reacţiile legate de noua conducere a PSD. Unii consideră că Victor Ponta este prea tânăr să conducă partidul. Alţii cred că totul depinde de noul preşedinte ca PSD să meargă în direcţia bună.

O schimbare de imagine. Asta şi-au dorit social-democraţii, prin alegerea lui Victor Ponta în fruntea PSD. Prima sarcină a noului preşedinte: coagularea grupurilor din PSD, împărţite pe durata Congresului.

?Ponta are puterea să coaguleze, să nu mai fie tabere ca în ultimele săptămâni?, a declarat Cristian Rizea, deputat Alianta PSD+PC.

Marian Vanghelie, susţinătorul lui Mircea Geoană, crede totuşi că Victor Ponta este prea tânăr pentru funcţia de preşedinte de partid.

?Ponta este prea tânăr, nu regret că l-am votat pe Geoană?, a declarat Vanghelie.

Victoria lui Ponta a fost o surpriză pentru democrat-liberali.

Gheorghe Tinel, deputat PDL, consideră că lucrurile au fost previzibile până la renunţarea lui Mitrea şi Mazăre.
?În spatele lui Ponta sunt oameni grei care nu-l vor lăsa să facă ce vrea?, adăugat Tinel.

Potrivit lui Dan Mihalache, consilier PNL, alegerea lui Ponta în fruntea PSD este percepută de liderii PNL drept o soluţie de avarie. Cu toate acestea liberalii speră să poată colabora în opoziţie cu social-democraţii.

Gyorgy Frunda crede că alegerea lui Victor Ponta la şefia partidului este un semn bun pentru PSD. Senatorul UDMR apreciază că, în perioada următoare, o serie de oameni vor "ieşi" din prim-planul partidului, între aceştia numărându-se şi Marian Vanghelie.



Antena 3




×
Subiecte în articol: Victor Ponta Congres reactii PSD Vanghelie
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close