Antena 3 CNN Politică Reacţii la anunţul lui Iliescu. Mitrea: Sunt convins că nu se retrage. Bănicioiu: Sper să mai reflecteze

Reacţii la anunţul lui Iliescu. Mitrea: Sunt convins că nu se retrage. Bănicioiu: Sper să mai reflecteze

Reacţii la anunţul lui Iliescu. Mitrea: Sunt convins că nu se retrage. Bănicioiu: Sper să mai reflecteze
16 Feb 2010   •   14:31

Reacţiile la anunţul făcut de Ion Iliescu cu privire la retragerea sa din funcţiile deţinute în PSD nu au întârziat să apară. Miron Mitrea spune că nu este convins de decizia preşedintelui onorific al partidului. Opinia este împărtăşită şi de Nicolae Bănicioiu, potrivit căruia Ion Iliescu a marcat istoria României.

"Sper ca domnul Iliescu să mai reflecteze la această decizie", a declarat deputatul PSD Nicolae Bănicioiu.

Contactat telefonic de Antena 3, Miron Mitrea, senator social-democrat şi candidat la funcţia de preşedinte al partidului, spune că Ion Iliescu nu va părăsi partidul.

"Sunt convins că domnul Ion Iliescu nu se va retrage", a spus Mitrea.



Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anunţat, marţi, la Antena 3, că a decis să se retragă din toate funcţiile de partid pe care le deţine. Pe colegii de partid îi va anunţa oficial la Congresul PSD de sâmbătă, însă a mai completat că e posibil să se retragă chiar din Congres în timpul desfăşurării lui. O decizie care vine în contextul în care PSD a votat luni pentru alegerea conducerii partidului pe liste iar Iliescu a susţinut votul uninominal.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: reactii Ion Iliescu retragere PSD
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close