Antena 3 CNN Politică Reacţii la propunerile de miniştri PDL. Antonescu: Criză de oameni competenţi. Dragnea: O formulă batjocoritoare (VIDEO)

Reacţii la propunerile de miniştri PDL. Antonescu: Criză de oameni competenţi. Dragnea: O formulă batjocoritoare (VIDEO)

Reacţii la propunerile de miniştri PDL. Antonescu: Criză de oameni competenţi. Dragnea: O formulă batjocoritoare (VIDEO)
18 Dec 2009   •   20:06

Opoziţia a reacţionat promt faţă de propunerile PDL în noul Cabinet Boc. Atât liberalii cât şi social-democraţii au anunţat răspicat că nu vor da votul de învestire guvernului propus de Emil Boc.

Liderul PNL, Crin Antonescu a afirmat că liberalii nu vor da votul de învestire cabinetului Boc 4, pentru că este format în mare parte din aceeaşi oameni ai democrat-liberalilor. Ceea ce arată că PD-L este într-o criză de oameni competenţi, mai crede Crin Antonescu.

De aceeaşi părere sunt şi social-democraţii. Social-democraţii, prin vocea lui Liviu Dragnea, consideră că formula propusă de PD-L este una batjocoritoare. Secretarul general al PSD crede că anul 2010 va fi mult mai prost guvernat decât a fost 2009.

Politicienii spun că guvernul acesta format la foc automat nu are susţinere în nici o comisie importantă din parlament.

Vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur a anunţat, vineri după-amiază, lista miniştrilor democrat liberali care vor apărea în formula de guvern cu care se va prezenta Emil Boc în faţa Parlamentului. Printre aceştia se regăsesc nume precum Elena Udrea, Vasile Blaga, Radu Berceanu sau Adriean Videanu.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: reactii ministri guvern
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close