Antena 3 CNN Politică Scandal uriaș în PSD și acuzații de trădare. Ce spune Codrin Ștefănescu

Scandal uriaș în PSD și acuzații de trădare. Ce spune Codrin Ștefănescu

Scandal uriaș în PSD și acuzații de trădare. Ce spune Codrin Ștefănescu
de S.T.    |    02 Iun 2017   •   15:16

Scandal uriaş şi acuzaţii de trădare în PSD după ce în presă au apărut discuţii purtate pe un grup de WhatsApp al liderilor partidului.

Rise Project a publicat capturi din conversaţiile celor de la vârful PSD, printre care Liviu Dragnea, Codrin Ştefănescu sau Ecaterina Andronescu. Discuţia a avut loc în perioada emiterii ordonanţei 13 şi a protestelor din Piaţa Victoriei şi se referă la modul în care partidul urma să se organizeze.

Interesant este însă un alt aspect: cine este membrul din PSD care a făcut publice conversaţiile din acel grup închis. Printre cei mai vehemenţi este deputatul Liviu Pleşoianu care a declarat, pentru Rise Project, că apariţia informaţiilor reprezintă, „o dovadă că PSD-ul e infiltrat cu slujitori ai Hidrei”.

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a declarat vineri, la Antena 3, că „se mai întâmplă lucruri ciudate în orice partid”.

„Este o manipulare de la un cap la altul și nu are niciun pic de legătură cu adevărul”, a spus Codrin Ștefănescu despre ancheta Rise Project.

„Noi am spus public, nu e un secret. Foarte mulți am spus că presiunile sunt imense din teritoriu. Am fost presați să facem un miting. Am votat toți să facem acest miting(...). În ancheta Rise Project, principalul vinovat era Dragnea. Greșit. Noi toți am votat, el a votat împotriva. Ancheta e o mizerie”, a precizat Ștefănescu.

 

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close