Antena 3 CNN Politică Trădare în PSD. Mesajele secrete ale lui Liviu Dragnea și ale liderilor PSD din perioada Ordonanței 13

Trădare în PSD. Mesajele secrete ale lui Liviu Dragnea și ale liderilor PSD din perioada Ordonanței 13

Trădare în PSD. Mesajele secrete ale lui Liviu Dragnea și ale liderilor PSD din perioada Ordonanței 13
02 Iun 2017   •   14:26

La vârful PSD miroase a trădare. Un pesedist influent pare să fi dat presei mesajele de pe grupul de Whatsapp al social-democraților din perioada celebrei Ordonanțe 13.

„Comunicatori PSD”. Așa se numește grupul de WhatsApp alcătuit din douăzeci și ceva de fruntași PSD. Aproape toți, demnitari publici. Miniștri, foști și actuali, deputați, senatori – spuma PSD – au funcționat atunci ca o celulă de criză, dezvăluie Rise Project. 

„Pentru voi, am avut niște mega-întâlniri cu cercul zero din America (…) Daddy’s back! ?”, a anunțat Liviu Dragnea pe grup când s-a întors în țară, pe 19 ianuarie, de la ceremonia de instalare a lui Trump.

Pe afară, era tensiune. Amnistia care se prefigura scotea deja oameni în stradă. 20.000 – numai în ziua aceea.

O zi înainte, Dragnea urechease colectivul dupa episodul cu Iohannis și “elefanții” de la celebra ședință de guvern. Șeful avea regrete tactice: „A prins momentul și a făcut pe șmecherul. (…) Eu nu înțeleg de ce nu vorbim? V-ați ridicat azi toți miniștrii să ieșiți din sală? De ce nu v-ați ridicat să îl lăsați singur?”.

Când aparatul de putere a intrat în ofensivă, strategia se făcea pe grupul de WhatsApp. 

Stare de alertă. 

Ca-ntre miniștri, Olguța Vasilescu îl muncea pe Florin Iordache: „Du-te prin pușcării să vadă jurnaliștii cum trăiesc oamenii. (…) Mergeți la penitenciarul de femei. Mai pe latură umană, așa, poate în decembrie nu s-a dat căldură acolo. Au stat în 9 grade temperatură, a spus Bica la TV. (…) reai, domnule ministru, arată-ne că ai cojones! Și dacă ies 200.000 de oameni, o imagine cu o femeie schimbă tot. Ce dezbatere publică mai vrei, Iohannis? Soția ta poate fi așa. Și Ministerul Sănătății ar fi bine să se implice. (…)”.

Neclintit, Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct la PSD, contra#rezistă până la capăt: „Mitingul securiștilor a fost un eșec, nu vă panicați.”

Mai multe, pe Rise Project. 

Citește și 

Scandal de proporții în PSD cu privire la acuzații de trădare. Reacția lui Liviu Pleșoianu

Scandal uriaș în PSD și acuzații de trădare. Ce spune Codrin Ștefănescu

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea PSD ordonanta 13
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close