Antena 3 CNN Politică Stare gravă a finanţelor PSD. Concluzii preliminare ale auditului: datorii de peste 2 milioane euro

Stare gravă a finanţelor PSD. Concluzii preliminare ale auditului: datorii de peste 2 milioane euro

Stare gravă a finanţelor PSD. Concluzii preliminare ale auditului: datorii de peste 2 milioane euro
Sursa foto: Victor Ponta
13 Apr 2010   •   10:23

Primele concluzii ale auditului financiar comandat de liderul PSD Victor Ponta pentru perioada electorală din 2009, aflat încă în desfăşurare, reflectă o situaţie "foarte, foarte gravă" a finanţelor formnaţiunii politice, acestea depăşind două milioane de euro, a declarat preşefintele acestui partid, citat de Hotnews.
Ponta a arătat că auditul financiar referitor la cheltuielile făcute sub Mircea Geoană este în curs de desfăşurare, iar primele concluzii indică faptul că situaţia datoriilor este "foarte, foarte gravă".
Ponta nu a dorit să precizeze la cât se ridică valoarea datoriilor, limitându-se doar să specifice că acestea depăşesc două milioane de euro, cifră indicată şi de fostul lider de partid, Mircea Geoană.

"Nu comentez public nici această afirmaţie, nici situaţia datoriilor PSD. Este un subiect care ţine strict de interiorul partidului, iar eu mi-am făcut un obicei din a nu comenta public subiecte care ţin de viaţa internă a PSD şi voi respecta acest subiect", a reacţionat Geoană la noile afirmaţii făcute de liderul PSD.
Preşedintele PSD a solicitat, la începutul lunii martie, realizarea unui control financiar al cheltuielilor efectuate de predecesorului său, Mircea Geoană, din ultimii cinci ani, el reclamând fapătul că partidul nu are nici un leu în conturi, dar a acumulat datorii enorme.
Direct vizat de demersul colegului său de partid, Geoană a calificat gestul drept precipitare de început de mandat a unui preşedinte foarte tânăr, menţionând că sumele pot fi "rostogolite" o perioadă.
"Nu preşedintele partidului gestionează fondurile de campanie. Nu este campania lui Geoană, este campania PSD pentru candidatul său la Preşedinţie", a spus Geoană.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PSD datorii Victor Ponta cheltuieli
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close