Antena 3 CNN Război în Israel Armata israeliană a eliminat mai mulți comandanți ai grupării teroriste palestiniene: "Noi luptăm în continuare"

Armata israeliană a eliminat mai mulți comandanți ai grupării teroriste palestiniene: "Noi luptăm în continuare"

În ziua 17 de război, Daniel Hagari, purtător de cuvânt IDF, a făcut declarații în cadrul unei conferințe de presă și a ținut să precizeze faptul că armata israeliană continuă să elimine comandanți ai grupării teroriste palestiniene.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Oct 2023   •   21:22

"Este ziua cu numărul 17 a războiului. Ne concentrăm asupra cartierelor înconjurătoare orașului Gaza. Am eliminat astăzi mulți comandați Hamas aflați pe teren.

Este vorba de zeci de comandați care au fost eliminați. Am doborât două avioane fără pilot care au vrut să intre azi în Israel din partea Hamas.

Forțele Aviației Israeliene lucrează în strânsă legătură cu Forțele Terestre. Scopul aviației este să furnizeze o umbrelă aeriană care să susțină un atac al forțelor terestre. 

Noi, armata israeliană, avem obligația de a arăta întregii lumi imaginile grele și dificile pentru a se vedea ce s-a întâmplat pe data de 7 octombrie: măcelul femeilor, al copiilor, bărbaților, răpirea lor. 

Citește și: Gruparea teroristă palestiniană transmite mesaje de intimidare la adresa adversarului: "Nisipurile din Gaza își vor înghiți inamicul"

Avem de-a face cu o organizație teroristă. Hamas încearcă să dovedească faptul că este o organizație umană, eliberând câțiva ostatici. Noi luptăm în continuare, nu doar pentru statul Israel, ci pentru viitorul nostru", a declarat Daniel Hagari, purtător de cuvânt IDF. 

×
Subiecte în articol: armata israeliana atac terorist
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close