Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Gruparea teroristă palestiniană transmite mesaje de intimidare la adresa adversarului: "Nisipurile din Gaza își vor înghiți inamicul"

Gruparea teroristă palestiniană transmite mesaje de intimidare la adresa adversarului: "Nisipurile din Gaza își vor înghiți inamicul"

Gruparea teroristă palestiniană a transmis un mesaj de amenințarea la adresa inamicului său și îl avertizează că dacă va intra pe teritoriul său va fi aspru pedepsit.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Oct 2023   •   20:00

Reprezentanții Hamas îi avertizează pe israelieni să nu intre în Gaza pentru că vor avea o soartă cruntă.

Avertismentele sunt transmise printr-o serie de mesaje video pe rețelele de socializare, un instrument pe care gruparea teroristă îl folosește intens de la începerea conflictului. 

"Îi spunem acestui inamic că nisipurile din Gaza își vor înghiți inamicul, iar intrarea pe teritoriu nostru va fi o nouă oportunitate de a trage la răspundere aspru pentru crimele pe care le-a comis în ultimele zile", transmite Hamas.  

Citește șiHezbollah, mesaje dure către Israel | Dumitru Borțun, specialist în comunicare, descifrează informațiile: ”Este vorba de o tehnică foarte veche” 

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close