Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Hezbollah, mesaje dure către Israel | Dumitru Borțun, specialist în comunicare, descifrează informațiile: ”Este vorba de o tehnică foarte veche”

Hezbollah, mesaje dure către Israel | Dumitru Borțun, specialist în comunicare, descifrează informațiile: ”Este vorba de o tehnică foarte veche”

După ce armata israeliană a început incursiunea în Fâșia Gaza, Hezbollah a transmis mai multe mesaje dure.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Oct 2023   •   19:23

Mesajele transmise de Hezbollah sunt însoțite de imagini dure, cu un puternic impact, care prezintă luptele grupărilor teroriste și care sunt menite să intimideze Israelul. 

"Apelul a venit. Ieșiți, căci pământul tremură și spune: acesta este Allah. Ieși afara! Netanyahu nu mai este protejat. Promisiunea lui Allah a venit. Victoria lui Allah a sosit, prin sângele martirilor", este unul dintre mesajele transmise de Hezbollah. 

Citește și: MAE confirmă al cincilea român mort în războiul din Israel 

"Ora judecății vine pentru ei, este mai aproape și mai decisivă. Într-adevăr, ora judecății este aici, și este mai grea și mai amară", așa arată un alt mesaj transmis de Hezbollah. 

Dumitru Borțun, specialist în comunicare, a descifrat mesajele transmite de Hezbollah către Israel 

"Mesajul transmis este că sunt niște fanatici, cu fanaticii este foarte greu de stat de vorbă. Fanaticii sunt cu mintea închisă, care nu pot primi alte idei. Din fericire, nu toți palestinienii sunt fanatici. Islamul este și el o revizie a păcii și are multe în comun cu creștinismul.

Poporul palestinian este un popor care se trag din Avram, părintele comun. Mesajele transmise sunt pentru israelieni și aliații lor. Este vorba de o tehnică foarte veche folosită în atacurile armate pentru diabolizarea adversarului. 

În cazul Islamului diabolizarea nu mai este o metaforă, este la propriu", a declarat Dumitru Borțun, specialist în comunicare. 

×
Subiecte în articol: Hezbollah mesaje ameninţare
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close